Aanhanger in Doetinchem aanschaffen?

Aanhanger in Doetinchem

Aanhanger in Doetinchem kopen? In ons aanbod vindt u een verscheidenheid aan aanhangwagens. Denk hierbij aan enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangers met laadkraan en paardentrailers. Vraag gerust meer informatie aan over een specifieke aanhanger of neem contact op. U kunt uiteraard ook eens onze aanhangers bekijken op ons showterrein.

Nieuwe of tweedehands aanhanger

U heeft de mogelijkheid om een nieuwe aanhanger nabij Doetinchem aan te schaffen, maar ook de aanschaf van een gebruikte aanhanger behoort tot de mogelijkheden. We bieden verschillende soorten aanhangers aan die een tweede kans verdienen, zoals autotransporters, plateauwagens, kippers, schamelwagens en koelwagens. Heeft u zo nu en dan een aanhanger nodig voor het afvoeren van tuinafval, of gaat u eens per half jaar met uw paard naar een dressuurwedstrijd? In dat geval kan het lonen om geen nieuwe aanhanger aan te schaffen, maar te kiezen voor een tweedehands aanhangwagen.

 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Type naar wens

Op zoek naar een bepaald type aanhanger? Ons assortiment aan aanhangers is zeer divers. Zo verkopen wij onder andere transportwagens, kippers, plateauwagens, paardentrailers en bloemenwagens. De aanhangers uit ons assortiment beschikken over een aantrekkelijk prijskaartje, doordat we de kwalitatieve materialen die we gebruiken tegen een lage prijs inkopen. Bij sommige aanhangers staan geen prijzen vermeld, dit is bijvoorbeeld het geval bij aanhangwagens die geheel op maat gebouwd worden.

Maatwerk oplossingen

Een groot gedeelte van de aanhangwagens die we te koop aanbieden voor gebruik in Doetinchem produceren we zelf. We beschikken namelijk, naast over een BOVAG gecertificeerde onderhoudsafdeling, ook over uitstekende productiefaciliteiten. Daarmee kunnen we allerlei soorten duurzame en betrouwbare aanhangers maken, maar ook maatwerkoplossingen aanbieden. Zoekt u een aanhangwagen die aan speciale eisen dient te voldoen? In dat geval is het mogelijk om te kiezen voor een of meerdere van de vele uitbreidingsmogelijkheden. Wat de mogelijkheden zijn, verschilt per aanhanger. Denk hierbij aan wielstoppers, aluminium rijplaten, loofrekken en een elektrische lier.

Aanhanger leasen

Heeft u de middelen voor de aanschaf van een aanhanger in de omgeving van Doetinchem niet meteen beschikbaar, maar heeft u wel een aanhanger nodig? In deze situatie kunt u ervoor kiezen om een aanhanger te leasen. U stelt de lease voor een bepaalde periode vast en lost iedere maand een vast bedrag af. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden van het leasen van een aanhanger nabij Doetinchem gerust contact op of doe een aanvraag.

Fysiek showterrein

U kunt ons aanbod aan aanhangers bekijken op de website en online bestellen tegen een kleine vergoeding bezorgen wij deze aan huis, het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan ons fysieke showterrein in Nagele. Het showterrein beslaat maar liefst 10.000 vierkante meter. Hier kunt u de vele aanhangers uit ons aanbod bekijken en indien gewenst advies inwinnen van een van onze deskundige medewerkers. Pak de auto vanaf Doetinchem en rij via de A18, A12, A50 en N50 in de richting van Zwolle en Ens. Neem de afrit N352 vanaf de N50. Ga vervolgens verder op de Schokkerringweg en rijd de Hakstraat in. Uiteraard is het ook mogelijk om voor advies contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder.

Vraag meer informatie aan

Neem een kijkje in ons assortiment aanhangers en vraag meer informatie aan bij Konag. Als u de aanhangers liever persoonlijk wilt bekijken, nodigen wij u van harte uit op ons showterrein in Nagele. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. U kunt uw vraag en contactgegevens achterlaten in het contactformulier, vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH