Aanhanger Ede

Konag biedt zijn hulp aan met het kiezen van een aanhanger in Ede. Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind een passend exemplaar afgestemd op uw wensen.

Bent u op zoek naar de juiste aanhanger in Ede? En wilt u weten wat er allemaal te krijgen is op het gebied van aanhangers en trailers? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Konag Aanhangwagens & Trailers biedt een uitgebreid assortiment aan vele soorten aanhangwagens, bakwagens en paardentrailers van verschillende merken. Daarnaast produceren we zelf een ruim aanbod aan aanhangers. Door te luisteren naar uw persoonlijke wensen bieden wij deskundige service op maat. Dus kom voor de perfecte aanhangwagen in Ede naar Konag!

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt aanvragen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail, WhatsApp of chat. Of kom langs op ons showterrein in Nagele, hier bekijkt u al onze aanhangwagens en trailers.

Kijk voor uw aanhanger in Ede bij Konag

Voor de productie en levering van een uiteenlopend assortiment van diverse typen aanhangwagens zijn wij de juiste partij. Sinds 1998 is ons familiebedrijf uit Nagele (ten zuiden van Emmeloord) actief in de aanhanger branche en door de eigen productie in aanhangwagens gaat onze ervaring verder dan alleen verkoop van standaard aanhangwagens.

 

 

Door onze eigen productie kunnen onze medewerkers u precies vertellen wat de verschillende modellen u te bieden hebben en wat de voor- en nadelen zijn van het elk type. Naast het produceren van aanhangers, leveren we ook aanhangers en trailers van bekende merken.

 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Goed en gedegen aankoopadvies

Konag beschikt over een grote showroom en voorraadruimte. Hierdoor kunnen we u een groot aantal modellen aanhangwagens en trailers laten zien en zijn wij in de gelegenheid om uit voorraad te verkopen. Ons streven is om u van goed en gedegen advies te voorzien, zodat wij uw keuze voor een trailer of aanhanger in Ede makkelijker kunnen maken.

Heeft u na aanschaf van de aanhangwagen in Ede nog aanvullende wensen? Onze medewerkers helpen u graag verder, ook op het gebied van onderhoud en reparatie.

Veel keuze in aanhangers en trailers

U kunt werkelijk alle soorten aanhangers vinden in ons assortiment. Op onze productenpagina kunt u een goed en compleet beeld krijgen van alle mogelijkheden die er zijn bij Konag. Voor een gedegen en persoonlijk advies bent u ook altijd welkom op ons showterrein!

 • paardentrailers;
 • tandemas bakwagens;
 • enkelas bakwagens;
 • plateauwagens;
 • kippers;
 • bloemenwagens;
 • koelwagens;
 • selectie aanhangwagens;
 • les aanhangwagens;
 • autotransporters;
 • machinetransporters;
 • schamelwagens;
 • podiumwagens;
 • aanhangers met laadkraan;
 • motortrailers;

 

Paardentrailers

We hebben verschillende soorten paardentrailers in ons assortiment. Het mooie is dat bijna al deze trailers uit voorraad leverbaar zijn. U vindt bij ons enkel paardentrailers gemaakt van aluminium en polyester. Dit heeft als voordeel dat onze trailers niet kunnen rotten, waardoor zij jarenlang meegaan en onderhoudsarm zijn. U kunt bij Konag terecht voor de volgende merken:

 • Bücker Careliner
 • Cheval Liberté
 • Proline
 • Ifor Williams
 • Humbaur

Kippers en koelwagens

Ook leveren we diverse soorten kippers, koelwagens en andere bakwagens. Zowel onze kippers als onze koelwagens zijn in diverse afmetingen en vele opties verkrijgbaar. Zo beschikken we over kiep aanhangwagens met handbediening of elektrische bediening. Onze koelwagens zijn voorzien van uitstekende koelmotoren die geluidsarm zijn en weinig onderhoud nodig hebben. Daarnaast zijn de koeltrailers opgebouwd met 65 mm dikke isolatieprofielen en zijn de deuren voorzien van dikke rubbers.

Kopen of leasen?

Naast het kopen van een aanhanger in Ede zijn er ook opties om te leasen. Bijvoorbeeld als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een aanhangwagen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost. Klik hier voor het aanvraagformulier.

Ook voor onderhoud en reparatie aan uw aanhangwagen in Ede

Wanneer u uw aanhangwagen in Ede regelmatig gebruikt, is het van groot belang voor de verkeersveiligheid dat u deze periodiek onderhoudt. Hiervoor kunt u terecht bij Konag: wij voeren de jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt uit. Tijdens deze onderhoudsbeurt lopen onze gecertificeerde monteurs de gehele aanhangwagen na. Zo kijken we onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen en andere onderdelen. Vervolgens maken we een kostencalculatie waarna we, uiteraard in overleg met u, de aanhanger of paardentrailer onderhouden of repareren.

Ons showterrein bereiken vanaf Ede

Ede heeft als middelgrote plaats in Gelderland zo’n 72.460 inwoners. De stad ligt in het westen van de Veluwe en in het zuidelijke deel van de Gelderse Vallei. Ede is goed bereikbaar via de A12 (Arnhem-Utrecht) en ligt langs de A30 richting Amersfoort. Beide snelwegen kunt u gebruiken voor het eerste deel van de route naar ons showterrein in Nagele.

Bekijk ons aanbod of neem contact op!

Voor meer informatie, vragen en openingstijden kunt u op onze contactpagina terecht. Uiteraard mag u ons ook bellen via +31 (0) 527 652 190 en zijn we bereikbaar via WhatsApp. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier op de website.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH