Aanhanger in omgeving Emmeloord aanschaffen?

Aanhanger nabij Emmeloord

Aanhanger nabij Emmeloord kopen of huren, de hoofdplaats van de Noordoostpolder? Konag voorziet in allerlei soorten aanhangwagens in deze omgeving. U kunt hierbij onder andere denken aan enkelas bakwagens, tandemas bakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, lesaanhangwagens en koelaanhangwagens. Neem voor meer informatie contact op of bezoek ons showterrein in Nagele. We denken graag met u mee.

Aanhangwagen in Emmeloord kopen of huren

Een aanhangwagen kopen of huren nabij Emmeloord biedt in verschillende situaties uitkomst. Bijvoorbeeld voor de ondernemer achter de viskraam, maar ook voor de particulier die een aanhanger nodig heeft voor het vervoeren van bepaalde goederen of materialen. Doordat we beschikken over een ruim aanbod aan aanhangers en trailers, verkopen we voor iedere toepassing een geschikte aanhangwagen.

 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Ruim aanbod aan aanhangers

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan aanhangers in de omgeving van Emmeloord, dit zijn zowel nieuwe als tweedehands aanhangers. Denk hierbij onder andere aan bakwagens , paardentrailers, plateauwagens, machinetransporters en kippers. Binnen de modellen is sprake van veel diversiteit, bovendien zijn alle aanhangers vanuit de basis al zeer compleet uitgerust. Onder andere een aluminium opbouw en een stalen chassis.

In het geval van bijvoorbeeld een Anssems bestaat de opbouw uit een deksel voorzien van gasveren, bindogen aan binnen- en buitenzijde, relingen en een scharnierbare achterklep. Ondanks het feit dat de aanhangers vanuit al rijk uitgerust zijn, is het mogelijk om de aanhanger nabij Emmeloord van uw voorkeur naar wens te laten uitbreiden.

Gesloten aanhangwagens

In ons assortiment vindt u onder andere gesloten aanhangwagens in verschillende uitvoeringen. Zo verkopen we een Konag Proline transportwagen met een bruto draagvermogen van 1500 kg en een achterklep. Deze specifieke aanhanger heeft een afmeting van 300x155x190 en betreft een speciaalbouw transportwagen. Deze beschikt dankzij onafhankelijke wielophanging over een perfecte wegligging. Het is mogelijk om een extra instapdeur toe te voegen. De Konag Proline Poly Plus is voorzien van deuren aan de achterzijde en lichtgewicht sandwich zijwanden die voorzien zijn van een polyester afwerking.

Paardentrailers

De paardentrailers van zijn van aluminium en polyester en van verschillende bekende merken, zoals Proline en Cheval Liberté. We bieden 1,5 paards en 2 paards trailers aan. Zo is de Lithium van Proline geschikt voor het vervoeren van 2 paarden. Deze paardentrailer is volpolyester en beschikt over een langsliggerchassis, waardoor er sprake is van optimaal rijgenot. Een voorbeeld van een 1,5 paards trailer is de Careliner S van Konag. Deze paardentrailer heeft een bruto draagvermogen van 1600 kg en een eigen gewicht van 760 kg. De opbouw van de paardentrailer is volledig van polyester, de bodem is van aluminium.

Maatwerk oplossingen

Speciaal voor hen die specifieke wensen hebben bieden we de klant maatwerk oplossingen aan. We beschikken over eigen productiefaciliteiten waardoor we aanhangwagens op maat kunnen bouwen. We kunnen een hoge kwaliteit garanderen voor onze speciaalbouw aanhangwagens. De Konag speciaalbouw aanhangwagens zijn betrouwbare aanhangwagens voor onderweg. Voor het bespreken van de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan het showterrein in de omgeving van Emmeloord.

Vakkundig onderhoud en reparatie

Onderhoud aan een aanhangwagen die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc. Vervolgen stellen we een kostencalculatie op en gaan we in overleg met u aan de slag met het onderhouden of repareren van uw aanhanger nabij Emmeloord, Neem voor het maken van een afspraak in de werkplaats gerust contact op.

Aanhanger kopen of huren?

Aanhanger huren in Emmeloord, of er zelf een aanschaffen? Bekijk de aanhangers uit ons aanbod en vraag meer informatie of een offerte aan, of breng een bezoek aan ons showterrein in Nagele. Vanaf Emmeloord is het slechts 10 minuten rijden. Rij in de richting van Nagele over de Nagelerweg. Ga verder op de Eggestraat en rij vervolgens de Hakstraat in. U vindt ons showterrein op nummer 11.

Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen door te bellen naar +31(0)527 652 190 of een e-mail te sturen naar info@konag.nl. We voorzien u graag van advies waar u mee verder kunt.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH