aanhangwagen Emmen

Bij Konag Aanhangwagens & Trailers helpen wij u aan een aanhangwagen Emmen

Bent u op zoek naar een aanhangwagen in Emmen? Konag Aanhangwagens & Trailers heeft een uitgebreid assortiment in veel verschillende soorten aanhangwagens. In onze showroom kunt u veel verschillende modellen komen bekijken. Naast de verkoop produceert Konag zelf ook aanhangwagens en trailers én nemen ze ook onderhouds- en reparatietaken op zich. Weet u al precies waar u naar op zoek bent of zit u nog in de oriëntatiefase? Wij bieden u deskundig advies bij de keuze van de juiste wagen voor u. Voor elk type aanhangwagen kunt u bij Konag terecht!

Voor uw aanhangwagen in Emmen komt u naar Konag Aanhangwagens & Trailers!

Wanneer u een aanhangwagen in Emmen wilt kopen is het wel zo prettig als u eerst een aantal exemplaren kunt bekijken. Konag Aanhangwagens & Trailers biedt u die optie. In onze showroom die in 2015 flink uitgebreid is, kunnen wij u veel verschillende modellen laten zien. Ook zijn wij hierdoor in de mogelijkheid om een groot aantal aanhangwagens direct uit de voorraad te verkopen.

Wanneer u een aanhangwagen in bezit heeft, raden wij u sterk aan om voldoende aandacht aan onderhoud te besteden met bijvoorbeeld een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt. Hierbij checken gediplomeerde monteurs van Konag de gehele aanhangwagen, zoals de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc. Vervolgens wordt er een kostencalculatie opgesteld en overlegd. Dan kunt u een afspraak maken voor het onderhoud of de reparatie.

Konag heeft alles in huis voor uw nieuwe aanhangwagen in Emmen

Konag Aanhangers & Trailers is een familiebedrijf uit Nagele (Noordoostpolder) dat al sinds 1998 actief is in de aanhangwagen branche. Konag produceert zelf verschillende typen aanhangwagens, zoals: markt- en verkoopwagens, presentatiewagens, koelwagens, vrieswagens, huif aanhangwagens etc. en levert nog vele andere soorten wagens. Waarmee zij genoeg keuze aanbieden voor uw nieuwe aanhangwagen in Emmen!

Bezoek onze showroom voor uw aanhangwagen in Emmen

Bent u klaar voor de aanschaf van uw aanhangwagen in Emmen, maar wilt u eerst nog wat meer informatie over ons aanbod? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl of WhatsApp +31(0)527652190 en beantwoorden graag uw vragen. Wilt u bij ons langskomen? Dat kan! Emmen (+/- 57000 inwoners) ligt in het zuidoosten van Drenthe en is via de snelweg vanuit Hoogeveen (A37) goed te bereiken. Via de A37 rijdt u via Hoogeveen en vervolgens via de A28 langs Meppel zo richting onze showroom. Kijk op onze contactpagina voor onze openingstijden en adresgegevens!