Aanhanger in Groningen aanschaffen?

Aanhanger in Groningen

Aanhanger in Groningen nodig, voor wat voor toepassing dan ook? In ons assortiment vindt u een breed scala aan verschillende soorten aanhangers, in diverse uitvoeringen. Bent u veel op pad met uw gesloten aanhangwagen, maar is de aanhangwagen aan vervanging toe? Wij produceren en verkopen onder andere gesloten aanhangwagens, autoambulances, koelwagens en diverse andere modellen. Bekijk ons assortiment en de mogelijkheden op de website, neem contact op voor meer informatie of bezoek ons showterrein in Nagele.

Verschillende aanhangers in Groningen

Een aanhanger is een ideale oplossing voor het vervoeren van allerlei goederen en materialen. De meeste aanhangers zijn in verschillende maten en varianten verkrijgbaar en beschikken stuk voor stuk over specifieke eigenschappen. Zo vindt u in ons assortiment onder andere een paardentrailer, plateauwagen, promotiewagen, koelaanhanger en een kipper. Van een autoambulance in Groningen tot een paardentrailer. De aanhangers zijn vanuit de basis zeer rijk uitgerust, maar kunnen indien gewenst op diverse manieren worden uitgebreid. Zo breidt u een aanhanger bijvoorbeeld uit met rijplaten, achterlichtbeschermers of verstelbare 90 graden steunpoten.

 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Nieuw of tweedehands

Naast nieuwe aanhangers, vindt u in ons aanbod ook tweedehands aanhangwagens. Hierbij kunt u denken aan standaard aanhangwagens, koelaanhangwagens en paardentrailers. U vindt ons aanbod aan tweedehands aanhangers op onze website, maar kunt ook een bezoek brengen aan ons showterrein in Nagele. Daar kunt u de beschikbare tweedehands aanhangwagens bekijken en eventueel direct een aanhangwagen kopen.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Het is van belang dat u altijd op uw aanhanger kunt rekenen en veilig de weg op kunt. Om die reden maken wij bij de productie van een aanhanger in Groningen alleen gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Doordat we deze materialen tegen scherpe prijzen inkopen, kunnen we de prijzen van de aanhangers uit ons assortiment scherp houden. U vindt de prijzen terug op de website, of doe een aanvraag vanuit Groningen.

Inspectie of onderhoudsbeurt

Naast een ruim assortiment beschikken we over gediplomeerde monteurs die uw aanhangwagen of trailer doormiddel van een BOVAG inspectie controleren op gebreken. Tijdens deze BOVAG inspectie worden alle onderdelen van uw aanhangwagen of trailer onderzocht op functioneren en eventuele slijtage. Wanneer uit het BOVAG rapport blijkt dat een onderdeel gerepareerd of vervangen dient te worden laten wij u dat eerst weten. U kunt vervolgens zelf bepalen of u dit direct wilt laten doen of dat een ander moment u beter schikt.

Als u een afspraak wilt inplannen voor een BOVAG inspectie van uw trailer of aanhangwagen kunt u via onze onderhoudspagina contact met ons opnemen, dit is handig voordat u met uw aanhangwagen vanuit Groningen komt. Als u vooraf eerst meer informatie wilt over de BOVAG inspectie en het BOVAG keurmerk lichten we u graag eerst voor. In dat geval kunt u via onze contactpagina contact met ons opnemen.

Showterrein in Nagele

U kunt het aanbod aan aanhangers online bekijken via onze website, of een bezoek brengen aan ons ruim opgezette showterrein in Nagele. Het showterrein van Konag beslaat maar liefst 10.000 vierkante meter. Hier zijn minimaal 250 aanhangers op voorraad en kunt u indien gewenst deskundig advies inwinnen van een van onze medewerkers. Het showterrein is van maandag tot en met zaterdag geopend en is vanuit het hele land goed bereikbaar.

Aanhanger kopen vanuit Groningen?

Wilt u een aanhanger kopen vanuit Groningen? Bekijk de aanhangers uit ons assortiment en bestel de gewenste aanhangwagen online. Als u ons aanbod aan aanhangwagens liever in het echt bekijkt, bent u van harte welkom op ons showterrein in Nagele. Uiteraard is het voor een antwoord op uw vraag over een specifieke aanhangwagen ook mogelijk om contact op te nemen, bijvoorbeeld door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie over de aanhangwagen die u in gedachten heeft.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH