Aanhanger huren bij Harderwijk

Aanhanger huren nabij Harderwijk

Aanhanger in Harderwijk huren, omdat u sporadisch een aanhangwagen nodig heeft? Het is mogelijk om een aanhanger te huren voor een bepaalde periode. Konag biedt een breed scala aan aanhangwagens, zowel voor persoonlijk als zakelijk gebruik. Of u nu een plateauwagen, autotransporter of paardentrailer wilt huren, de aanhanger is makkelijk te huren via ons verhuurplatform. Bekijk hieronder ons huuraanbod. Reserveringen voor de gewenste aanhangwagen kunnen via ons verhuurplatform gemaakt worden. Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Aanhanger huren in omgeving Harderwijk

Het huren van een aanhangwagen in omgeving Harderwijk kan een uiterst praktische oplossing zijn wanneer u extra ruimte nodig heeft. Of het nu gaat om hovenierswerk, bestraten, een verhuizing, het vervoeren van keuken, een gehuurde aanhangwagen biedt de flexibiliteit die u nodig heeft. Let bij het huren op het juiste type en formaat aanhanger voor uw specifieke behoeften. Wij beschikken over een ruim aanbod aan aanhangwagens in verschillende modellen en bieden veel diversiteit in ons verhuuraanbod.

 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Verschillende modellen

Zo vindt u in ons aanbod onder andere een gesloten aanhanger, maar ook een kipper of een koelaanhangwagen. Tot de huurmogelijkheden behoren ook paardentrailers, auto-ambulances en zelfs een aanhangwagen met laadkraan. Iedere aanhangwagen wordt met regelmaat technisch gecontroleerd zodat u veilig de weg op kunt in Harderwijk.

Kopen, leasen of huren

Naast huren, kunt u de aanhangwagens uit ons assortiment ook kopen. In ons assortiment vindt u vele verschillende nieuwe en tweedehands aanhangwagens, zoals een bagagewagen, autoambulance of kipper. De aanhangwagens zijn vanuit de basis al compleet.

Gebruikt u de aanhangwagen in Harderwijk vaak en is het beter om een aanhanger aan te schaffen, maar heeft u de financiële middelen niet? Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een aanhangwagen, kunt u ervoor kiezen om een aanhangwagen te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode, waarna u elke maand een gedeelte aflost. Klik hier voor het aanvraagformulier of neem eerst contact met ons op voor meer informatie.

Onderhoud en reparatie

Het is essentieel om zorg te dragen voor het onderhoud van een veel gebruikte aanhangwagen, zowel voor de duurzaamheid van de aanhangwagen zelf als voor de verkeersveiligheid. Bij frequent gebruik van uw eigen aanhangwagen adviseren wij een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt. Gedurende deze BOVAG onderhoudsbeurt inspecteren onze gekwalificeerde monteurs uw volledige aanhangwagen, waarbij ze specifiek aandacht schenken aan elementen als de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen en meer.

We maken een kostenoverzicht en na overleg met u, voeren we het onderhoud of de reparatie aan de aanhangwagen uit. Klik hier om een afspraak te maken voor onderhoud of reparatie. Uiteraard dragen wij zelf de zorg voor onderhoud en reparatie van de aanhangwagens die te huur staan op ons verhuurplatform.

Huur een aanhanger via ons huurplatform

Bekijk de aanhangers die te huur zijn via het verhuurplatform van Konag en reserveer direct een aanhangwagen.

U kunt de gehuurde aanhangwagen vanaf 09.00 uur ophalen. Deze dient u op de huurdag zelf terug te brengen, maar uiterlijk de volgende dag (behalve zondag) vóór 08.30 uur. U betaalt altijd € 150-, borg en kunt op locatie per pin of contant betalen.

Heeft u een vraag over het huren van een aanhangwagen in de omgeving van Harderwijk, of wilt u bijvoorbeeld meer weten over eventuele leasen van een aanhanger? Neem gerust contact op voor meer informatie door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of breng een bezoek aan ons showterrein in Nagele.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH