Aanhanger in Heerenveen aanschaffen?

Aanhanger in Heerenveen

Aanhanger in Heerenveen nodig? Wij beschikken over een ruim aanbod aan allerlei soorten aanhangwagens. U kunt hierbij denken aan enkelas bakwagens, tandemas bakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. De meeste van deze aanhangwagens kunt u niet alleen kopen, maar ook huren. Bekijk ons aanbod online. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de aanhangwagens te bekijken op ons showterrein.

Aanhanger in Heerenveen naar wens

Bent u op zoek naar een specifiek type aanhanger in Heerenveen? In ons assortiment vindt u een breed scala aan aanhangers. We bieden onder andere transportwagens, kippers, plateauwagens, paardentrailers en bloemenwagens aan. Onze aanhangers hebben aantrekkelijke prijzen, omdat we hoogwaardige materialen tegen een lage prijs kunnen inkopen. Bij sommige aanhangers zijn geen prijzen vermeld, zoals bij maatwerk aanhangwagens. Deze aanhangers produceren we geheel naar de wens van de klant.

 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Uitbreidingsmogelijkheden

Een groot deel van onze aanhangwagens die we verkopen zijn in en omstreeks Heerenveen, produceren we zelf. We beschikken namelijk niet alleen over een BOVAG-gecertificeerde onderhoudsafdeling maar ook over uitstekende productiefaciliteiten. Hierdoor kunnen we diverse duurzame en betrouwbare aanhangers produceren, evenals maatwerkoplossingen bieden. Als u op zoek bent naar een aanhangwagen die u uit wilt breiden met diverse accessoires dan kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. De mogelijkheden variëren per aanhanger en omvatten zaken zoals wielstoppers, aluminium rijplaten, loofrekken, spanbanden, sloten, opzetborden, een handlier of een elektrische lier etc.

Aanhanger huren of leasen

Naast het kopen van een aanhangwagen in Heerenveen zijn er ook opties om te leasen of te huren. Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een aanhangwagen, dan kunt u ervoor kiezen om een aanhangwagen te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost. Als u af en toe een aanhangwagen in Heerenveen nodig heeft kunt u een aanhangwagen huren voor een bepaalde termijn. Konag beschikt over een uitgebreid assortiment aanhangwagens voor privé of zakelijk gebruik. Voor het huren van een aanhangwagen bent u bij Konag aan het juiste adres. Klik hier voor onze huur aanhangwagens.

Ruim showterrein

In 2015 hebben wij het buitengedeelte van onze showroom aanzienlijk kunnen uitbreiden waardoor wij de mogelijkheid hebben u nog meer van ons aanbod te kunnen tonen. Daarnaast beschikken wij over een zeer grote voorraad aanhangwagens en paardentrailers, zodat we veel aanhangwagens en paardentrailers uit voorraad kunnen verkopen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en luisteren goed naar uw wensen en adviseren u op deskundige en persoonlijke wijze. Mocht er na uw aankoop nog wensen zijn, zoals bepaalde accessoires of vragen over onderhoud en eventuele reparatie van uw aanhanger, helpen wij u graag!

Actief sinds 1998

Sinds 1998 is Konag Aanhangwagens & Trailers in Nagele actief in de verkoop en productie van aanhangwagens en meer. Ons aanbod in aanhangwagens, bestaande uit veel verschillende merken, bevat onder andere enkelas bakwagens, tandemas bakwagens, gesloten aanhangwagens, motortrailers, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagens, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. U kunt werkelijk alle soorten aanhangwagens vinden bij Konag!

In de werkplaats

Onderhoud aan een aanhangwagen die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Maak gerust een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Neem contact op voor meer informatie of kom langs

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de aanschaf van uw aanhangwagen in Heerenveen, dan kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Onze showroom aan de Hakstraat 11 in Nagele ligt vlakbij de A6 en de N50, waardoor wij goed bereikbaar zijn vanuit alle richtingen. Onze ruime openingstijden zijn te vinden op onze website. Laat u adviseren en inspireren bij Konag Aanhangwagens & Trailers!

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH