Aanhanger Jelsum

Aanhanger in Jelsum kopen

Aanhanger in Jelsum kopen, bijvoorbeeld voor het vervoeren van machines, tuinafval, bouwmaterialen of een paard? Konag voorziet u in allerlei soorten aanhangwagens in Jelsum. U kunt hierbij denken aan enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Heeft u interesse of vragen over een bepaalde aanhangwagen? Neem gerust contact met ons op via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de aanhangwagens te bekijken op ons showterrein in Nagele.

Grote diversiteit in modellen

We bieden een grote diversiteit in modellen van verschillende merken, waaronder Ifor Williams, Anssems en Proline. Zo vindt u in ons assortiment allerlei aanhangwagens, zoals een gesloten aanhangwagen of een presentatiewagen. Maar ook plateauwagens, kippers, machinetransporters en casco verkoopwagens vindt u terug in ons assortiment. Doordat wij specifieke aanpassingen kunnen doorvoeren en maatwerk kunnen leveren, is het mogelijk om een speciaalbouw aanhanger aan te schaffen. De uitbreidingsmogelijkheden worden weergegeven op de productpagina’s.

 

 

Nieuw of tweedehands

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte aanhangers. We hebben een scala aan tweedehands aanhangwagens die klaar zijn voor een nieuwe eigenaar, waaronder autotransporters, plateauwagens, kippers, schamelwagens en koelwagens. Gaat u met uw paard naar de dierenarts of een dressuurwedstrijd en heeft u niet vaak een paardentrailer nodig? Overweeg dan een tweedehands trailer te kopen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een trailer te huren.

Aanhangwagen leasen

Naast het kopen van een aanhangwagen in Jelsum zijn er ook opties om te leasen of te huren. Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een aanhanger, dan kunt u ervoor kiezen om een aanhangwagen te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost.

 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Professioneel onderhoud en reparatie

Onderhoud aan een aanhangwagen die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhanger is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhanger onderhouden of gerepareerd wordt. Klik hier voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Aanhangwagen in Jelsum kopen? Bekijk het aanbod

Heeft u ons online assortiment aan aanhangwagens bekeken en een passende trailer of aanhangwagen voor gebruik in Jelsum op het oog? Aarzel niet om contact op te nemen of direct een offerte aan te vragen via de productpagina. Wilt u de aanhanger of trailer eerst persoonlijk zien voordat u beslist? Bezoek dan onze showroom aan Hakstraat 11 in Nagele. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en staan altijd klaar met deskundig advies.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH