Producten

Aanhangwagen kopen?

Aanhanger kopen? Een aanhangwagen biedt uitkomst in tal van situaties, bijvoorbeeld bij het uitvoeren van werkzaamheden in de tuin of het vervoeren van machines. In ons uitgebreide aanbod vindt u verschillende types aanhangwagens van verscheidene merken zoals Konag, Proline, Ifor Williams, Loady, Careliner en Woodford. Bekijk het aanbod online of bezoek ons ruime showterrein in Nagele.

Geschikte aanhanger kopen

Overweegt u om een aanhanger te kopen? Een aanhanger is geschikt voor tal van toepassingen, zowel voor particulier als voor zakelijk gebruik. Zo kunt u een aanhangwagen gebruiken voor het vervoeren van goederen zoals bouwmaterialen en tuinbenodigdheden, maar ook voor het verplaatsen van zware ladingen zoals machines. Welk type aanhangwagen geschikt is, is afhankelijk van waar u de aanhangwagen voor wilt gebruiken.</p

Ruim aanbod aan allerlei soorten aanhangwagens

Er bestaan verschillende soorten aanhangwagens, des te belangrijker dus om goed na te denken over welke eigenschappen de aanhangwagen moet hebben. Zo zijn enkelas aanhangwagens geschikt voor lichte tot middelzware ladingen, terwijl een plateauwagen zich perfect leent voor het vervoeren van lange of grote ladingen zoals stalen balken, hout of apparatuur. Bent u werkzaam als hovenier en zoekt u een aanhangwagen die hydraulisch kan kantelen, zodat u de lading gemakkelijk kunt lossen? In dat geval is de kipper een geschikte aanhanger.

In ons assortiment vindt u verschillende type aanhangwagens:

Diverse afmetingen

Past een grote aahanger het best bij de beoogde toepassing, of is het verstandiger om een kleine aanhanger te kopen? De aanhangwagens uit ons aanbod zijn in diverse afmetingen leverbaar, van groot tot klein. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een plateauwagen met een lengte van 2.5 tot 6 meter en een breedte van maximaal 2.55 meter. Misschien voldoet de kleinste kipper aan uw wensen, deze is 2.55m lang en 1.55 meter breed. De aanhangwagen beschikt over een bruto draagvermogen van 1600kg en een eigen gewicht van 455 kg.

Verschillende draagvermogens

Bij het kiezen van een aanhangwagen is het niet alleen raadzaam om te letten op de afmetingen, maar ook op het draagvermogen. Wanneer u bijvoorbeeld alleen zakken met bladeren wilt vervoeren met uw aanhanger voldoet een aanhanger met een bruto draagvermogen van maximaal 750 kg. Ga in alle gevallen na voor welke toepassing u de aanhanger wilt gebruiken en welk draagvermogn passend is.

Naar wens uitbreidbaar

Iedere aanhangwagen die u bij ons kunt kopen beschikt over een ruime uitrusting. Toch kan het in sommige gevallen handig zijn om de aanhanger naar wens uit te breiden, iedere gebruiker is anders en heeft zo zijn eigen behoeftes. Afhankelijk van het type aanhanger heeft u de keuze uit tal van uitbreidingsmogelijkheden. Denk bij deze uitbreidingsmogelijkheden bijvoorbeeld aan een voorrek, scm gekeurd slot, reservewiel, opzetborden, huif of loofhekken. De specifieke uitbreidingsmogelijkheden per type aanhanger staan vermeld op de productpagina’s.

Kwalitatieve aanghangwagens tegen scherpe prijzen

Wij hebben de prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel staan. Bij de productie maken we enkel gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Wij kopen deze tegen scherpe prijzen in, waardoor we u deze goede prijs/kwaliteit verhouding kunnen garanderen. De prijzen kunt u op onze website vinden, tevens verzorgen wij ook voor maatwerk en vullen we de outlet regelmatig aan met aanbiedingen. Wilt u een bepaalde aanhangwagen kopen en ontbreekt de prijs, dan kan dit komen omdat het gaat om een specifiek gebouwde aanhangwagen op basis van wensen van een klant.

Bekijk de aanhangwagens uit ons assortiment

Wilt u een aanhangwagen kopen? Bekijk de aanhangers uit ons aanbod en plaats een bestelling in de webshop, of vraag eerst meer informatie aan. Het is ook mogelijk om een tweedehands aanhangwagen aan te schaffen of er een te huren voor een bepaalde periode. Zou u graag eerst meer te weten willen komen? Bijvoorbeeld over bepaalde specificaties van een model of de mogelijkheid speciaalbouw? Neem dan eens contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst. Konag is telefonisch bereikbaar via +31(0)527 652 190. U kunt u een bericht sturen via het online contactformulier, wij reageren daar zo snel als mogelijk op. Uiteraard is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan ons showterrein in Nagele, we helpen u daar graag verder.