Aanhanger in Lelystad

Aanhanger huren of kopen in Lelystad

Wilt u een aanhangwagen in Lelystad huren, of een eigen aanhanger aanschaffen? Wij beschikken over een ruim assortiment aan betrouwbare aanhangwagens, waarvan een groot aantal uit voorraad leverbaar is. Welke lading u ook wenst te vervoeren, wij bieden u de juiste oplossing, zowel voor particulier als zakelijk transport.

De aanhangers die wij leveren zijn betrouwbaar en scherp geprijsd. U kunt kiezen voor een aanhanger in zijn standaard uitvoering, maar het is ook mogelijk om de aanhanger naar wens uit te breiden. Benieuwd naar de mogelijkheden die Konag biedt? Bekijk het aanbod online of op ons showterrein in Nagele.

Aanhanger in Lelystad huren

We begrijpen dat iedere klus anders is, en dat u de aanhanger eens in de zoveel tijd nodig hebt. Daarom hebben we verschillende soorten aanhangwagens beschikbaar gesteld voor verhuur in omgeving Lelystad, die zowel privé als zakelijk te huren zijn. Of u nu een gesloten aanhangwagen, een open aanhangwagen, een autotrailer of een kipper wilt huren. Onze aanhangwagens zijn goed onderhouden en betrouwbaar, zodat u veilig de weg op kunt.

 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Aanhanger kopen

Heeft u de aanhanger regelmatig nodig? In dat geval loont het om een aanhanger te kopen. In ons aanbod vindt u een verscheidenheid aan aanhangwagens voor verkoop, zoals een laadkraan aanhangwagen of een koelwagen. Doordat we de materialen waaruit de aanhangers bestaan tegen scherpe prijzen inkopen, bent u gegarandeerd van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wanneer u de financiële middelen niet heeft voor de aanschaf van een aanhanger nabij Lelystad, kunt u wellicht gebruik maken van de mogelijkheid tot lease.

Speciaalbouw

Zoals eerder vermeld, zijn onze aanhangwagens zeer goed uitgerust en kunnen ze volledig naar wens worden aangepast. We bieden een breed scala aan uitbreidingsmogelijkheden voor elk type aanhangwagen. Als u de voorkeur geeft aan de Easyline enkelas multitransporter met een bruto draagvermogen van 1600 kg, kunt u deze aanhanger uitbreiden met opties zoals traanplaat op de vloer en extra vastzetogen. Voor een kipper zijn er opties zoals aluminium rijplaten, loofrekken, een voorrek, een reservewiel en verhoogde borden. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Nagele, nabij Lelystad.

Reparatie en onderhoud

Voor een aanhangwagen die regelmatig wordt gebruikt, is onderhoud van groot belang, zowel voor de aanhangwagen zelf als voor de verkeersveiligheid. We raden aan om jaarlijks een BOVAG-onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Tijdens deze onderhoudsbeurt controleert ons team van gediplomeerde monteurs de volledige aanhangwagen.

Ze kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen, enzovoort. Vervolgens maken we een kostencalculatieen bespreken we de onderhouds- of reparatiewerkzaamheden die nodig zijn om uw aanhanger in Lelystad veilig te gebruiken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken in onze werkplaats. We helpen u graag verder.

Familiebedrijf sinds 1998

Konag Aanhangwagens Trailers is een familiebedrijf dat sinds 1998 is uitgegroeid tot een gevestigde naam op het gebied van aanhangwagens. In ons assortiment treft u diverse soorten aanhangers aan, zoals enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangers, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Ook kunnen we met onze eigen productiefaciliteiten maatwerk oplossingen bieden en beschikken we over een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling.

Showterrein in Nagele

Ons showterrein is gevestigd op de Hakstraat 11 in Nagele. Vanuit Lelystad is dit ongeveer 2 minuten rijden. Ga de A6 op en volg deze naar de Domineesweg/N352 in Nagele. Neem vervolgens afrit 13 Urk – Nagele vanaf de A6 en ga verder op de Domineesweg/N352. Pak daarna de afslag Eggestraat, waarna u bij de eerste afslag rechts (na circa 400 meter) de Hakstraat in kunt rijden.

Meer weten over het huren van een aanhanger nabij Lelystad?

Heeft u een vraag over het huren van een aanhanger in de omgeving van Lelystad, of wilt u meteen een autoambulance of een andere aanhanger huren in deze omgeving? Op onze website vindt u de aanhangwagens uit ons huurassortiment en kunt u snel en gemakkelijk de beschikbaarheid bekijken en de aanhanger reserveren. U kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht voor het afhalen en retourneren van huuraanhangwagens.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH