Aanhanger in Pesse

Aanhanger in Pesse nodig?

Aanhanger in Pesse kopen? Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten aanhangers, maar kunnen indien gewenst maatwerk leveren. Op die manier kunt u altijd een aanhangwagen aanschaffen die perfect aansluit op uw specifieke voorkeuren. Neem gerust een kijkje op onze website om ons uitgebreide assortiment te bekijken of breng een bezoek aan ons showterrein. Wilt u meer weten over de producten uit ons aanbod? Neem contact op of kom langs op het showterrein van Konag.

Ruim aanbod aan aanhangers in Pesse

Ons assortiment is uitgebreid en biedt veel diversiteit in modellen. U kunt bij ons terecht voor casco verkoopwagens en presentatiewagens, maar ook voor autotransporters, motortrailers, bakaanhangwagens, paardentrailer of kippers. Daarnaast bieden we een breed scala aan plateauwagens aan, variërend in lengte van 2,5 tot 7 meter en met een maximale breedte van 2,55 meter.

 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Nieuwe of tweedehands aanhangwagen

In ons aanbod vindt u niet alleen nieuwe aanhangwagens, maar ook tweedehands aanhangers. Denk bij een tweedehands aanhanger bijvoorbeeld aan een paardentrailer, plateauwagen, machinetransporter of een koelaanhangwagen. Wanneer u kiest voor een tweedehands aanhanger voor gebruik in Pesse, dan kiest u veelal voor een aanhangwagen die nog in goede staat is. Meestal kunt u bij Konag voor elk budget een tweedehands aanhangwagen vinden.

Maatwerkoplossingen

Als u de gewenste aanhangwagen niet in ons aanbod nabij Pesse vindt, bieden wij de mogelijkheid om de aanhangwagens verder naar uw wensen uit te breiden. Onze aanhangwagens in het assortiment zijn standaard uitgerust en kunnen indien gewenst met diverse accessoires worden uitgebreid. Zo kunnen we bijvoorbeeld een autotransporter voorzien van een handlier of een elektrische lier, wielstoppers, spanbanden en sloten, al dan niet SCM gekeurd. Voor de kipper is het bijvoorbeeld mogelijk om loofrekken, aluminium rijplaten, een voorrek, opzetborden, of een reservewiel toe te voegen. U kunt vaak ook kiezen voor black option pakketten met zwarte borden en zwarte velgen waardoor de aanhangwagen een compleet andere uitstraling krijgt.

Aanhanger huren

Heeft u eens in de zoveel tijd een aanhanger nodig? In dat geval loont het vaak niet om een aanhanger kopen, maar is het beter om een aanhanger te huren voor gebruik in Pesse. Het is mogelijk om vele verschillende aanhangers te huren voor een bepaalde periode. Denk hierbij aan een paardentrailer, een kiepaanhangwagen of een autotransporter. Deze kunt u gemakkelijk huren via ons verhuurplatform.

Konag Aanhangwagens

Konag is een familiebedrijf dat al sinds 1998 gespecialiseerd is in de productie en levering van diverse soorten aanhangwagens en trailers. Met onze jarenlange ervaring hebben we een solide reputatie opgebouwd. Ons assortiment omvat onder andere aanhangers, machinetransporters, verkoopwagens, plateauwagens, kippers, speciaalbouw, paardentrailers en meer. Als u specifieke wensen heeft, kunnen wij deze meenemen in het productieproces. We staan klaar om u daarbij te ondersteunen.

Daarnaast leveren we ook aanhangwagens van gerenommeerde merken, zoals Proline, Brian James Trailers, Easyline, Ifor Williams, Cheval Liberté, Loady, Hulco, Saris, Anssems, enzovoort. Bij Konag kunt u ook terecht voor het onderhoud van uw aanhangwagen, we beschikken over een Bovag-gecertificeerde onderhoudsafdeling.

Onderhoud en reparatie

Het onderhouden van een aanhangwagen die regelmatig gebruikt wordt in Pesse en omstreken is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc. We maken een kostencalculatie en geven aan wat er nodig is om de aanhangwagen veilig op de weg te houden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

Meer weten over aanhangers in Pesse?

Neem een kijkje in ons assortiment aanhangwagens en bestel eenvoudig de gewenste aanhangwagen online, of vraag een offerte aan. Als u liever ons aanbod aanhangwagens in het echt wilt bekijken, bent u van harte welkom op ons showterrein in Nagele. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor antwoord op uw vragen over specifieke aanhangwagens. Laat eenvoudig uw vraag en contactgegevens achter in het contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie over de aanhangwagen die u in gedachten heeft.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH