Aanhanger in Steenwijk huren

Aanhanger huren voor gebruik in Steenwijk

Aanhanger huren in Steenwijk? Het is mogelijk om voor een bepaalde termijn een aanhangwagen te huren bij Konag. Ons verhuuraanbod bestaat uit een verscheidenheid aan verschillende aanhangers. Van een kipper tot een autotransporter, gesloten aanhanger en een paardentrailer. De aanhangwagens te huur voor privé gebruik en zakelijk gebruik. Bekijk het verhuuraanbod, check de beschikbaarheid en huur de aanhanger met gebruik van ons overzichtelijke verhuurplatform.

Aanhanger naar wens huren

We beschikken over een ruim aanbod aan aanhangwagens die te huur aangeboden worden in de omgeving van Steenwijk. Gaat u verhuizen? Maak dan gebruik van een van de verhuis schamelwagens uit ons assortiment. Heeft u een motor gekocht en wilt u deze vervoeren op een motortrailer of motortransporter? Wij verhuren zowel gesloten als open motortrailers. Met gebruik van een paardentrailer kunt u met gemak naar de dierenarts of een spring- of dressuurwedstrijd. Indien nodig kunt u sjorbanden, een slot of een verloopstekker bij de aanhangwagen mee krijgen, zodat u meteen klaar bent voor vertrek.

 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Aanhanger kopen

We voorzien u ook van diverse aanhangwagens voor de verkoop. U kunt hierbij denken aan een plateau-aanhangwagen, kipper, machinetransporter, autoambulance of een paardentrailer. Deze aanhangwagens zijn zeer compleet, maar kunnen indien gewenst geheel naar wens worden gebouwd. U vindt de mogelijkheden per paardentrailer op de desbetreffende productpagina.

Onderhoud en reparatie in de werkplaats

Wij dragen zorg voor het onderhoud van iedere aanhangwagen die we te huur aanbieden. Onderhoud aan een aanhanger in Steenwijk die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze onderhoudsbeurt controleren onze gediplomeerde monteurs de gehele aanhangwagen en kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen. Voordat we aan de slag gaan met de reparatie of onderhoud maken we een kostencalculatie. We overleggen deze vooraf met u. Maak gerust een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Familiebedrijf

Konag is een familiebedrijf dat al sinds 1998 gespecialiseerd is in de productie en levering van diverse soorten aanhangwagens en trailers. Met onze jarenlange ervaring hebben we een solide reputatie opgebouwd. Ons assortiment omvat vele diverse aanhangers zoals machinetransporters, autoambulances, casco verkoopwagens, plateauwagens, kippers, speciaalbouw aanhangwagens, paardentrailers en meer. Als u specifieke wensen heeft, kunnen wij deze meenemen in het productieproces. We staan klaar om u daarbij te ondersteunen.

Daarnaast leveren we ook aanhangwagens van gerenommeerde merken, zoals Proline, Brian James Trailers, Easyline, Ifor Williams, Cheval Liberté, Loady, Hulco, Anssems, enzovoort. Bij Konag kunt u terecht voor onderhoud aan uw aanhangwagen, we beschikken over een Bovag-gecertificeerde onderhoudsafdeling.

Meer weten over het huren of kopen van een aanhanger?

Heeft u vragen over het huren van een aanhanger in de regio Steenwijk, of wilt u direct een autoambulance of een andere aanhanger huren? Neem gerust contact op. Op onze website vindt u ons assortiment aanhangwagens voor verhuur, waar u eenvoudig de beschikbaarheid kunt bekijken en de gewenste aanhanger kunt reserveren. U kunt bij ons terecht van maandag tot en met zaterdag om de gehuurde aanhanger op te halen en weer te retourneren.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH