Aanhangwagen in Urk aanschaffen?

Aanhangwagen in Urk

Aanhangwagen in Urk kopen of huren, zoals een koelwagen, motortrailer of een autoambulance? Wij verkopen en verhuren een verscheidenheid aan aanhangwagens. U kunt hierbij denken aan onder andere enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. De wagens zijn vanuit de basis zeer rijk uitgerust, maar kunnen doordat we de productie in eigen beheer hebben naar wens worden uitgebreid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of bezoek ons showterrein in Nagele.

Verschillende soorten aanhangwagens voor iedere toepassing

Ons uitgebreide aanbod aan aanhangwagens in Urk biedt een grote diversiteit aan modellen. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een koelwagen in Urk, maar ook voor de aanschaf van een autoambulance, motortrailer of andere aanhanger. Zodoende bieden wij voor iedere toepassing een geschikte aanhanger, in diverse uitvoeringen en afmetingen. Een deel van de standaard wagens is gelijk uit voorraad leverbaar. Een greep uit ons aanbod:

 • Snackwagens
 • Kippers
 • Koelwagens
 • Presentatiewagens
 • Bloemenwagens
 • Paardentrailers
 • Schamelwagens
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Koelwagen

Een koelwagen wordt ook wel een koelaanhanger genoemd. Deze aanhanger is voorzien van een uitstekende koelmotoren die geluidsarm zijn. Hierbij kunt u denken aan de koelwagens uit de Konag Proline serie. Deze koeltrailers zijn opgebouwd uit isolatieprofielen met een dikte van 65 mm, waardoor het koel blijft in de koelwagen in Urk. Wij verkopen koelwagens in verschillende uitvoeringen, waaronder een koelaanhanger met meerdere deuren met een bruto draagvermogen van 3100kg, en een koelaanhanger xl met generator.

Motortrailer

Een motortrailer maakt het mogelijk om uw motor op een veilige manier te vervoeren wanneer u op pad gaat. Bijvoorbeeld voor een wedstrijd, of tijdens een vakantie. U heeft de keuze uit een geremde of ongeremde motortrailer, en kunt kiezen uit vaste of zakbare assen. Net zoals bij de andere aanhangers uit ons aanbod, is het mogelijk om de aanhanger in Urk naar wens uit te breiden.

Autoambulance

Een autoambulance wordt ook wel een autotransporter genoemd. Dit is een veilig transportmiddel voor het vervoeren van auto’s, hoogwerkers, machines en graafmachines. Hierbij kunt u denken aan een autoambulance met rijplaten, maar ook aan autotransporters in een kantelbare uitvoering, met een vaste oprijklep. Dit wordt ook wel een hydraulisch kantelbare autoambulance genoemd.

Aanhanger leasen of huren

Naast het kopen van een aanhangwagen in Urk is het ook mogelijk om deze te leasen of te huren. Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een aanhangwagen, kunt u ervoor kiezen om een aanhangwagen te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost. Als u af en toe een aanhangwagen in Urk nodig heeft kunt u een aanhangwagen huren voor een bepaalde termijn. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan aanhangwagens voor privé of zakelijk gebruik. Bekijk onze huur aanhangers en doe een aanvraag, of neem contact op voor meer informatie.

Bovag onderhoudsbeurt

Onderhoud aan een aanhanger die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw aanhangwager en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Maak gerust een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Bekijk de aanhangwagens uit ons aanbod

Bekijk de aanhangers uit ons aanbod en vraag meer informatie of een offerte aan, of breng een bezoek aan ons showterrein in Nagele. Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen door te bellen naar +31(0)527 652 190 of een e-mail te sturen naar info@konag.nl. We voorzien u graag van advies waar u mee verder kunt.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH