Aanhanger nabij Utrecht aanschaffen?

Aanhanger nabij Utrecht

Aanhanger nabij Utrecht kopen of huren? In ons assortiment vindt u verschillende soorten aanhangwagens. Denk hierbij aan een bakwagen, kipper, autoambulance of een motortrailer. De aanhangwagens die te koop staan beschikken standaard over een zeer rijke uitrusting, maar kunnen indien gewenst worden uitgebreid met een van de vele opties. Breid de aanhanger bijvoorbeeld uit met een vastzetoog of disselkist. Bekijk de mogelijkheden op ons showterrein in Nagele of neem contact op voor meer informatie.

Aanhanger in Utrecht voor vele doeleinden

Een aanhanger kan ook in de buurt van Utrecht voor vele doeleinden worden gebruikt, zowel voor particuliere als voor zakelijke gebruikers. Bijvoorbeeld voor een horecaondernemer in de omgeving van Utrecht die een nieuwe koelwagen wil aanschaffen, zodat de ondernemer zeker weet dat hij de gekoelde etenswaren gekoeld serveert. Ook een gesloten aanhanger is geschikt voor vele doeleinden, zoals het vervoeren van bloemen, inboedel en motoren

 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Ruim assortiment

Konag voorziet u in de omgeving van Utrecht in allerlei soorten aanhangwagens. U kunt hierbij denken aan enkelas bakwagens, tandemas bakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers.

Nieuwe of tweedehands aanhanger

U kunt kiezen voor de aanschaf van een nieuwe aanhanger, maar ook de aanschaf van een gebruikte of aanhanger behoort tot de mogelijkheden. We verkopen verschillende soorten aanhangwagens die een tweede ronde verdienen, zoals een autotransporters, plateauwagen, kipper, schamelwagen of een koelwagen. Heeft u een paard waarmee u naar de vee arts of een dressuurwedstrijd gaat? Wanneer u de paardentrailer niet zo vaak nodig heeft kan het raadzaam zijn om een tweedehands trailer aan te schaffen, een trailer huren zou ook een optie kunnen zijn.

Maatwerk

Ziet u de aanhangwagen met uw wensen niet in ons aanbod? De aanhangwagens uit ons assortiment nabij Utrecht zijn standaard uitgerust en kunnen indien gewenst verder worden uitgebreid. Zo kan een autotransporter worden uitgebreid met een elektrische lier, wielstoppers en of spanbanden en kan de kipper worden uitgebreid met onder andere loofrekken, aluminium rijplaten, een voorrek en een reservewiel.

Aanhanger huren of leasen

Aanhanger aanschaffen in Utrecht, zoals een lesaanhangwagen, autotransporter of een kipper? Naast het kopen van een aanhangwagen in Utrecht kan financial lease ook een optie zijn. Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een aanhangwagen, kunt u ervoor kiezen om een aanhangwagen te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost.

Mocht u af en toe een aanhangwagen in Utrecht nodig hebben dan kunt u een aanhangwagen huren voor een bepaalde termijn. Konag beschikt over een uitgebreid assortiment aanhangwagens voor privé of zakelijk gebruik. Voor het huren van een aanhangwagen bent u bij Konag aan het juiste adres. Klik hier voor onze huur aanhangwagens.

Vakkundig onderhoud en reparatie

Onderhoud aan een aanhangwagen die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze onderhoudsbeurt controleren onze gediplomeerde monteurs de gehele aanhangwagen en kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen. Voordat we aan de slag gaan met de reparatie of onderhoud maken we een kostencalculatie. We overleggen altijd vooraf met u. Maak gerust een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Bekijk de aanhangers uit ons aanbod

Aanhanger zoals een motortrailer, koelaanhangwagen of een autoambulance huren in Utrecht? Bekijk ons assortiment aanhangers en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerteaanvraag. U bent ook van harte welkom op ons Konag showterrein in Nagele. Als u behoefte heeft aan meer informatie, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31(0)527 652 190 of een e-mail sturen naar info@konag.nl. Ons deskundige team staat klaar om u van advies te voorzien.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH