Aanhangwagen Zeeland

Wij helpen u graag verder met het vinden én kopen van een aanhanger of paardentrailer in Zeeland. Dankzij ons uitgebreide assortiment hebben wij voor iedereen een passende aanhanger op voorraad.

Op zoek naar een aanhangwagen in Zeeland? Familiebedrijf Konag Aanhangwagens & Trailers levert topkwaliteit aanhangers en paardentrailers in heel Nederland. Dus ook voor een aanhangwagen in Zeeland kunt u op ons een beroep doen! De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos: enkelas bakwagens, tandem as bakwagens , plateauwagens, boottrailers, kippers, bloemenwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, in ons aanbod vindt u het allemaal.

Kortom, Konag is dé aangewezen leverancier van aanhangers en paardentrailers in en voor Zeeland. Geïnteresseerd in onze producten en/of diensten? Neem dan contact met ons op!

Waarom Konag voor een aanhanger in Zeeland?

We kunnen er niet omheen dat onze showroom in Nagele (Flevoland) niet bepaald in de buurt van Zeeland ligt. Ondanks de afstand – vanaf Middelburg zo’n 240 kilometer – zijn wij ervan overtuigd dat wij veel voor u kunnen betekenen op het gebied van een aanhangwagen kopenin Zeeland.

 • Eigen productie
 • Meer dan 500 aanhangers, aanhangwagens en paardentrailers voor verkoop of lease in Zeeland
 • Bovag-gecertificeerd
 • Voor advies, aanschaf, onderhoud & reparatie
 • Kijkje nemen? Bezoek ons showterrein!
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Lease en verkoop van uiteenlopende trailers en aanhangers

Als producent en leverancier van diverse soorten aanhangwagens, verkoopwagens, speciaalbouw en paardentrailers bieden wij u een uitgebreid assortiment. Daarnaast hebben wij een grote voorraad, waardoor wij veel modellen direct uit voorraad kunnen leveren. Wij produceren verschillende soorten aanhangwagens en leveren daarnaast aanhangers van bekende merken als Proline, Easyline, Loady, Humbaur, Ifor Williams, Brian James, Anssems, Hulco, Saris, Bücker en Cheval Liberte. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het adviseren van een grote diversiteit aan klanten en luisteren aandachtig naar uw wensen. Zo is het advies altijd compleet op de persoon afgestemd. Ook wanneer uw aanhanger in Zeeland toe is aan onderhoud of reparatie kunt u op afspraak bij onze gediplomeerde monteurs terecht voor een grote onderhoudsbeurt.

Ook voor paardentrailers in Zeeland

Konag biedt ook diverse soorten paardentrailers aan in Zeeland. Nagenoeg al deze trailers zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij bieden onze paardentrailers in diverse soorten en maten aan. Ons aanbod bestaat uitsluitend uit topkwaliteit aluminium en polyester trailers. Dergelijke trailers hebben als voordeel dat zij niet kunnen rotten, waardoor ze jarenlang meegaan en onderhoudsarm zijn. U kunt bij Konag terecht voor de volgende merken paardentrailers:

 • Proline
 • Careliner
 • Cheval Liberte
 • Ifor Williams
 • Humbaur

Klik hier voor onze paardentrailers die wij probleemloos in Zeeland kunnen leveren. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied paardentrailers en voorzien u graag van vrijblijvend aankoopadvies. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld telefonisch, via WhatsApp, chat of e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de trailers te bekijken op ons showterrein.

Paardentrailer in Zeeland kopen of leasen

Naast het kopen van een paardentrailer in Zeeland zijn er ook opties om te leasen. Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een paardentrailer, dan kunt u ervoor kiezen om een paardentrailer te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost. Klik hier voor het aanvraagformulier. Konag beschikt over een uitgebreid assortiment paardentrailers voor privé of zakelijk gebruik.

Vakkundige periodiek onderhoud en reparatie

Een goed onderhouden paardentrailer is van cruciaal belang, niet alleen voor uw paard en trailer zelf, maar ook voor de algehele verkeersveiligheid. Wij raden altijd een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan – zo weet u zeker dat u niet met een beschadigde of defecte paardentrailer rondrijdt en heeft u lang plezier en profijt van uw trailer. Tijdens de BOVAG onderhoudsbeurt lopen onze monteurs alle onderdelen van de trailer na. Ze controleren o.a. de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wiele, et cetera. Is een onderdeel versleten of kapot? Dan maken we een berekening van de kosten en overleggen we de voorgestelde reparatie aan u voor. Na uw akkoord gaan we aan de slag.

Klik hier voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Bezoek onze showroom

Het bedrijf zelf en de showroom van Konag is gevestigd in Nagele vlakbij de A6 en N50. Daardoor zijn wij vanuit het hele land goed bereikbaar. Bent u benieuwd naar de aanhangers in onze showroom? U bent van harte welkom om langs te komen om ons uitgebreide assortiment met eigen ogen te kunnen zien. Ons personeel staat van maandagochtend tot en met zaterdagmiddag tot uw dienst om al uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden in onze showroom.

Aanhanger of paardentrailer in Zeeland nodig? Kies voor Konag!

Ontdek ons aanbod van aanhangwagens en neem contact met ons op! Wilt u contact met ons opnemen voor vragen of voor het plannen van een bezoek? Ook dat is geen probleem. Kijk dan voor alle informatie op onze contactpagina of maak gebruik van onderstaande knop.

Bekijk onze aanhangwagens of +31 (0) 527 652 190

✔️ Wat is het beste merk aanhangwagen?

Er is niet één merk dat “het beste” is. Wel is het zo dat bepaalde merken goed aangeschreven staan. Denk hierbij aan merken zoals Proline, Easyline, Loady, Humbaur, Anssems, Ifor Williams, Brian James, Hulco, Bücker en Cheval Liberte. Hiernaast staan de door Konag geproduceerde aanhangers zeer goed aangeschreven.

✔️ Heeft een aanhangwagen papieren nodig?

Sinds 2012 moeten alle aanhangwagens een chassisnummer en een typegoedkeuring hebben. Daarnaast moet elke aanhanger over een zogenaamd COC-certificaat, een certificaat van overeenstemming, beschikken. Voor (ongeremde) aanhangers zwaarder dan 750 kilogram, bijvoorbeeld een kipper, is bovendien een eigen kenteken en kentekenbewijs verplicht.

✔️ Wat heeft u nodig om een aanhanger te huren?

Om een aanhangwagen te huren heeft u de volgende zaken nodig:

 • een geschikt & geldig rijbewijs: voor aanhangers tot 750 kg volstaat een ‘normaal\ rijbewijs B, voor zwaardere aanhangers is doorgaans rijbewijs BE noodzakelijk
 • auto met voldoende trekkracht: de trekkracht van uw auto staat in de kentekenpapieren vermeld;
 • kentekenplaat: een geldige, witte kentekenplaat – geldt alleen voor aanhangers tot 750 kg;
✔️ Waar moet u op letten bij het kopen van een aanhanger?

Let bij het kopen van een nieuwe of tweedehands aanhanger altijd op of de aanhanger aan uw wensen voldoet, geremd of ongeremd model nodig is, voor wat voor soort ladingen u mee wilt nemen, wat de prijs-kwaliteitverhouding is, het bruto en netto laadvermogen van de aanhanger, het maximale trekgewicht van uw auto, et cetera.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH