Aanhangwagen Amersfoort

Konag biedt u een breed aanbod van topkwaliteit aanhangers in Amersfoort én vrijblijvend aankoopadvies.

Aanhanger in Amersfoort of omgeving nodig? Konag voorziet u in allerlei soorten aanhangwagens in Amersfoort. Denk hierbij aan een autoambulance, bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aaanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Kortom: voor werkelijk alle soorten aanhangwagens kunt u terecht bij Konag Aanhangwagens & Trailers.

Benieuwd naar onze aanhangers? Ontdek ons aanhangwagen aanbod!

Ontdek de voordelen van een Konag aanhangwagen in Amersfoort

Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied van aanhangwagens, paardentrailers en autoambulances en kan u voorzien van een goed en gedegen advies. Heeft u interesse of vragen over een bepaald product? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de aanhangwagens te bekijken op ons showterrein in Nagele.

Passende aanhangers voor ondernemers & particulieren

Aanhangwagen kopen in Amersfoort? Ons assortiment bestaat uit een verscheidenheid aan aanhangwagens en trailers voor praktisch elk doel. Wij leveren onze aanhangers aan ondernemers in de distributie-, verkoop- en transportsectoren én particulieren. Denk hierbij aan:

 • verkoopwagens;
 • koelwagens;
 • bloemenwagens;
 • autotransporter autoambulance (Amersfoort);
 • schamelwagens;
 • machinetransporters;
 • motortrailers;
 • plateauwagens;
 • podiumwagens;
 • aanhangers met laadkraan;
 • veetrailer
 • paardentrailers.

Dankzij ons brede assortiment kunnen we samen met u altijd een geschikte aanhangwagen of trailer vinden voor uw doel. Op onze productpagina kunt u een overzicht vinden van de aanhangwagens en autoambulances die we verkopen en veelal op voorraad beschikbaar hebben.

Ook lease behoort tot de mogelijkheden

Naast het kopen van een aanhangwagen of autoambulance in Amersfoort is het ook mogelijk om een trailer te leasen. Als u de financiële middelen niet beschikbaar heeft of u deze niet wil gebruiken om een aanhangwagen in Amersfoort te kopen, dan kunt u kiezen om een aanhangwagen te leasen. We leggen de lease vast voor een periode en u lost elke maand een gedeelte af. Geïnteresseerd? Ga dan direct naar het aanvraagformulier.

Onderhoud en reparatie voor uw aanhanger in Amersfoort?

Gebruikt u uw autoambulance of aanhanger in Amersfoort regelmatig? Dan is het belangrijk om deze regelmatig een BOVAG onderhoudsbeurt te geven. Dit is van groot belang voor zowel uw aanhangwagen als de verkeersveiligheid. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren onze gediplomeerde monteurs de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen, noem maar op. Uiteraard gebeurt alles in goed overleg: na de eerste inspectie maken we een kostencalculatie en pas na uw akkoord voeren we het onderhoud en eventuele reparaties uit. Geïnteresseerd? Maak dan direct een afspraak voor onderhoud of reparatie!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Konag is dé aangewezen leverancier voor trailers, autoambulances, paardentrailers en andere aanhangers in Amersfoort. Ontdek ons aanbod en plaats uw bestelling. Heeft u vragen over een van onze aanhangers of over ons aanbod? Dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Ongeacht de aard van uw vragen beantwoorden we ze graag en voorzien we u van ontbrekende informatie indien gewenst. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon (+31(0)527652190) of via Whatsapp (+31(0)527 652 190). U kunt ons ook een mail sturen via info@konag.nl of met ons chatten (zie groene balk rechtsonder).

Ons showterrein

Als u liever langskomt bij ons bedrijf bent u meer dan welkom. Ons bedrijf en showroom ligt in Nagele en is via de A1, A27 en A6 goed bereikbaar met de auto. We zien u graag tegemoet!