Podiumwagen kopen? | Konag

Wilt u een podiumwagen kopen? Konag Aanhangwagens is producent van podiumwagens, deze worden speciaal naar wens van de klant gebouwd. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van gesloten aanhangwagens die worden toegepast als podium aanhangwagen, presentatie aanhangwagen en promotie wagen. Door jarenlange ervaring in dit segment kunnen wij voor u de perfecte podiumwagen realiseren.

De meeste wagens worden casco opgeleverd en beschikken over een verlaagd chassis, steunpoten, kantelbare trappen en een lange presentatieklep. Omdat de wagens klantspecifiek gebouwd worden, is de inrichting nader de bepalen. Van een podiumwagen met stroomvoorziening tot een wagen met dvd spelers, televisie en folderstellingen. Bekijk de mogelijkheden van de gesloten aanhangwagens en vraag de prijs of meer informatie op.

Art. nr. 11101
Konag podiumaanhangwagen
 • Maatvoering:486x204x230 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:2600 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Konag podiumaanhangwagen
Art. nr. 4335
Konag podiumwagen
 • Maatvoering:550x220x230 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:3100 kg
 • Eigen gewicht:1420 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Konag podiumwagen / presentatiewagen
Art. nr. 13571
Konag podiumwagen / presentatiewagen
 • Maatvoering:605x245x230 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:3500 kg
 • Eigen gewicht:1912 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Konag podiumwagen
Art. nr. 7219
Konag podiumwagen
 • Maatvoering:545x225x230 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:3100 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Konag podium-presentatiewagen
Art. nr. 7163
Konag podium- presentatiewagen
 • Maatvoering:545x225x230 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:3100 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Konag podium-presentatieaanhangwagen
Art. nr. 11459
Konag podium-presentatieaanhangwagen
 • Maatvoering:600x245x220 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:3100 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie

Podiumwagen kopen voor een evenement

Organiseert u met enige regelmaat een evenement, spreekt u op beurzen of verkoopt u allerlei producten op een braderie? In deze en nog meer gevallen biedt een podiumwagen kopen uitkomst. U heeft alles wat u maar nodig heeft binnen handbereik en hoeft geen losse onderdelen meer te vervoeren met een bus of ander soort aanhangwagen.

Naar uw wensen gebouwd

Iedere podiumwagen van Konag Aanhangwagens wordt naar uw wensen gebouwd. De podium aanhangwagen is een gesloten aanhangwagen met opbouw van 50 mm dikke sandwichpanelen. De gesloten wagen wordt voorzien van een uitklapbaar podium, waardoor snel extra vloerruimte gecreëerd kan worden. U kunt er tevens voor kiezen om het podiumgedeelte van de gesloten aanhangwagen te voorzien van uitklapbare trappen over een deel van de aanhangwagen of over de gehele opening van de klep.

Van verlichting en elektriciteit tot folderstellingen

De promotie-aanhangwagen, podium-aanhangwagen of presentatie-aanhangwagen kunnen naar wens voorzien worden van verlichting, elektriciteit, water en gasvoorzieningen. Konag Aanhangwagens kan de podiumwagen volledig naar uw wens inrichten, u kunt hierbij denken aan: televisies, dvd spelers, geluidsboxen, folderstellingen etc. Zodoende staat er bij ons altijd een podiumwagen te koop die compleet aan uw wensen voldoet. Konag Aanhangwagens helpt u graag bij de perfecte indeling van uw podiumwagen zodat de gesloten aanhangwagen zijn uitstekende wegligging behoudt.

Opdruk en kleur naar wens

Door de podium-aanhangwagen ook te voorzien van reclame kunt u de promotie van uw bedrijf of producten versterken, zowel op de weg als op de evenementen en beurzen waar u zichzelf presenteert! U kunt ervoor kiezen de podiumwagen te spuiten in de naar u gewenste RAL kleur om deze daarna te voorzien van uw reclame-uitingen. Daarnaast kunt u er voor kiezen uw gesloten aanhangwagen full colour te bestikkeren. Konag Aanhangwagens kan u adviseren over de diverse mogelijkheden en geeft graag meer informatie.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Konag Aanhangwagens vindt de prijs – kwaliteit verhouding van zijn podiumwagens erg belangrijk. Door een scherpe inkoop en gebruik van hoogwaardige materialen kunnen wij een zeer goede prijs – kwaliteitsverhouding voor onze podiumwagens aanbieden. Konag Aanhangwagens heeft altijd diverse modellen podium aanhangwagens op voorraad staan. U bent welkom om onze podiumaanhangers te komen bekijken of om een offerte op te vragen.

Professioneel onderhoud

Onderhoud aan uw podiumwagen die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang. In onze werkplaats beschikken wij over de juiste know how en apparatuur voor al het onderhoud aan uw gesloten aanhangwagen. Door jaarlijks onderhoud zal uw gesloten aanhangwagen een lange levensduur hebben en u niet in de steek laten. Klik hier voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Vraag de prijs van de podiumwagen op

Bekijk de podiumwagens uit het aanbod en vraag de prijs van de wagen naar wens op. Meer dan 500 aanhangwagens zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt het aanbod naast online, ook bekijken op het fysieke showterrein in Nagele. Hier kunt u terecht voor het bekijken  van de gesloten wagens uit het assortiment, maar ook voor het inwinnen van deskundig advies en meer informatie. Het showterrein is van maandag tot en met zaterdag geopend.

Woont u niet in de buurt van Nagele en wilt u meer informatie over het kopen van een podiumwagen bij Konag Aanhangwagens? U kunt ook altijd contact opnemen voor het inwinnen van meer informatie. Neem contact op door te bellen naar +31(0)527 652 190 een e-mail te sturen naar info@konag.nl. We voorzien u graag van meer informatie.