Selectiewagen aanhanger kopen? | Konag

Selectie aanhanger kopen? Wij als producent van de Proline en Easyline selectiewagen aanhangers vinden het belangrijk om voor iedere specialisatie een unieke wagen te leveren. Dit zorgt ervoor dat u uw selectiekar veilig van kavel naar kavel kunt vervoeren. Bij Konag hebben we een goede prijs – kwaliteitverhouding hoog in het vaandel staan. Dit uit zich in het gebruik van hoogwaardige materialen en een scherpe inkoop, zodat we altijd een goede verhouding kunnen garanderen.

Art. nr. 23763
Easyline tandemas selectie aanhangwagen 405×200
  • Maatvoering:405x200 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:2850 kg
  • Eigen gewicht:631 kg
4073,00 excl btw
3650,00 excl btw
Leaseprijs vanaf 72.39 per maand * (60 mnd)
Meer informatie
Plateauwagen
Art. nr. 3368
Konag aardappelselectiewagen aanhanger
  • Maatvoering:400x200 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:2850 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Aluminium gereedschapkist voor aanhangwagen
Proline gereedschapkist of opbergbox
Art. nr. 2504
Gereedschapkist
345,00 excl btw
285,00 excl btw
Meer informatie

Proline selectie aanhanger

Onze Proline selectie aanhanger is speciaal gebouwd om selectiekarren stevig en veilig te vervoeren. Dit door bijvoorbeeld gebruik te maken van de bindringen in de zijkant en bindhaken aan de onderkant. Hiermee kunt u de selectiekar tijdens transport vastzetten. U kunt tevens kiezen voor een vlakke selectie wagen met bindrailing. Met de optionele rijplaten kunt u makkelijk uw selectiekar op de aanhangwagen rijden, deze kunt u daarna in de slede onder de aanhangwagen opbergen. Voor extra stabiliteit is het mogelijk om steunpoten onder de wagen te laten monteren.

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze selectie aanhangwagens. Niet zeker welke u nodig hebt of staat de gewenste wagen er niet tussen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Nagele! Daarnaast heeft Konag vele andere soorten aanhangers. U bent welkom om onze showroom in Nagele te bezichtigen of vraag een offerte aan.