Steigeraanhangwagen kopen? | Konag

Een steigeraanhanger kopen bij Konag Aanhangwagens voor het vervoeren van een rolsteiger? De aanhangwagens zoals de enkelas Easyline steigeraanhanger en de steigeraanhangwagen van 300×180 en 550×200 zijn standaard al rijk uitgerust maar kunnen indien gewenst uitgebreid worden met allerlei opties.

Bij deze opties kunt u denken aan een SCM gekeurd koppelingsslot, achterlichtbeschermers, een kunststof disselkast of steunpoten die verstelbaar zijn. Onze wagens zijn geschikt voor alle soorten rolsteigers. Bekijk ons aanbod aan steigeraanhangers en vraag de prijs op, of neem contact met ons op voor meer informatie over een steigeraanhanger.

Art. nr. 8577
Steigeraanhangwagen
 • Maatvoering:300x180 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:1400 kg
 • Eigen gewicht:391 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Art. nr. 21225
Easyline steigeraanhangwagen
 • Maatvoering:250x160x150 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:750 kg
 • Eigen gewicht:250 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie

Steigeraanhanger kopen bij Konag Aanhangwagens

 • Meer dan 500 aanhangwagens uit voorraad leverbaar
 • Steigeraanhanger uit eigen productie en van het merk Easyline
 • Meer dan 10.000m2 aan showterrein
 • Centraal gelegen in Nederland
 • Bovag gecertificeerd
 • Veilig online betalen

Veiliger rolsteigers vervoeren op een steigerwagen

Een steigerwagen of steigeraanhanger zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw rolsteiger en materialen kunt vervoeren naar de bijvoorbeeld de bouwplaats, zodat u de rolsteiger bij ieder project bij de hand heeft. U kunt alle soorten steigers veilig vervoeren. Naast voor het vervoer van steigers en materialen, is een steigeraanhanger ook ideaal voor het opslaan van steigers en materialen én wordt het overladen van rolsteiger onderdelen een stuk gemakkelijker. U hoeft immers nooit meer een rolsteiger en onderdelen handmatig over te laden.

Voordelen van het gebruik van een steigeraanhanger:

 • Gemakkelijk en veilig vervoer van een rolsteiger
 • Steigeraanhangers voor alle soorten rolsteigers
 • Alles gesorteerd en overzichtelijk op de steigeraanhanger
 • Efficiënter en effectiever werken

Easyline enkelas 250×160

Wij verkopen steigeraanhangers van het merk Easyline, waarvan de ongeremde enkelas steigerwagen de kleinste is. Dit is een efficiënte opbergplek voor uw rolsteiger, doordat de rolsteiger en onderdelen vast en overzichtelijk op de aanhanger liggen. De steigeraanhanger heeft een afmeting van 250x160x150, een bruto draagvermogen van 750 kg en een eigen gewicht van 250 kg. Deze robuuste gegalvaniseerde aanhangwagen heeft een compact systeem en biedt plaats voor 8 platformen en rolsteigers met een lengte van 190 cm en 250 cm.

Daarnaast beschikt de steigeraanhanger over een volblad verzinkt chassis met liggerbalken en vak-constructie, stalen spatborden en een degelijke V-dissel. Extra’s zoals bijvoorbeeld achterlichtbeschermers, steunpoten of een koppelingsslot zijn optioneel.

Easyline enkelas 300×180

In ons assortiment vindt u ook een enkelas steigeraanhanger van 300×180 met een bruto draagvermogen van 1300 en een eigen gewicht van 391 kg. Dankzij deze steigerwagen kunt u eenvoudig, snel en doelgericht werken met de rolsteiger. Deze steigeraanhanger is onderhoudsvriendelijk, is voorzien van een reminrichting en wordt geleverd met bindogen en stalen spatborden. Daarnaast wordt hij net als de enkelasser geleverd met een verzinkt chassis met bak-constructie, liggerbalken, een degelijke dissel en een automatisch zwaar opklapbaar neuswiel. Ook deze steigeraanhanger kan naar wens uitgebreid worden.

Easyline tandemas 550×200

Ten slotte verkopen wij een Easyline tandemas steigeraanhanger met een maatvoering van 550×200, een bruto draagvermogen van 2000 kg en een eigen gewicht van 680 kg. Deze is standaard voorzien van nagenoeg dezelfde uitrusting als de steigerwagen van 300×180: stalen spatborden, een degelijke V-dissel, rem inrichting, stalen spatborden, een zwaar chassis en een automatisch neuswiel. Deze tandemas is vanuit de basis dus al zeer compleet, maar kan met allerlei opties zoals onder andere een kunststof disselkast worden uitgebreid.

Bekijk ons aanbod aan steigeraanhangers

Steigeraanhanger kopen? Bekijk ons aanbod, vraag de prijs op of neem contact op voor meer informatie over steigeraanhangers. Het is ook mogelijk om ons assortiment te bekijken op ons ruim opgezette showterrein in Nagele. Het showterrein is van maandag tot zaterdag voor u geopend en is centraal gelegen: vlakbij de A6 en N50. Hier staan we altijd voor u klaar met een goed advies over steigeraanhangers en het vervoer van een rolsteiger.

Liever contact opnemen? Bel naar +31(0)527 652 190, stuur een Whatsappbericht naar +31(0)527652190 of stuur een e-mail naar info@konag.nl. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.