Toiletwagen op maat kopen? | Konag

Wilt u een toiletwagen kopen voor een evenement, voor op de bouwplaats of voor een andere aangelegenheid? Konag bouwt hoogwaardige toiletaanhangwagens, geheel naar wens van de klant. Zodoende bieden wij voor iedere situatie een pasklare oplossing op maat. Bekijk de Konag toiletwagens uit ons ruime assortiment, die speciaal voor onze klanten gebouwd zijn, en vraag meer informatie aan. Graag vertellen we u over de mogelijkheden van ons maatwerk.

Art. nr. 49796
Konag VIP toiletwagen 485x245x230
 • Maatvoering:485x245x230 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:3150 kg
 • Eigen gewicht:2700 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Art. nr. 23643
Konag VIP toiletwagen 550x240x230
 • Maatvoering:545x240x230 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:3500 kg
 • Eigen gewicht:2600 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Art. nr. 21925
Konag toiletwagen 3,6 meter
 • Maatvoering:366x204x230 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:2750 kg
 • Eigen gewicht:1700 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Art. nr. 4003
Konag toiletwagen 5,5 meter
 • Maatvoering:550x245x230 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:3150 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie

Kwalitatieve toiletwagen kopen bij Konag

Waarom een op maat gemaakte toiletwagen kopen via Konag? Uw voordelen op een rij:

 • Eigen productie
 • 500 aanhangers
 • Maatwerk
 • Centraal gelegen in Nederland
 • BOVAG gecertificeerd
 • Ruim showterrein

Bekijk ons aanbod aan toiletwagens en neem contact op om de mogelijkheden van maatwerk te bespreken. Wanneer u een vraag heeft over het sanitair op maat kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via +31(0)527 652 190. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Altijd toiletten aanwezig

Het is van groot belang dat er op bouwplaatsen, evenementen, feesten en partijen of op andere plekken waar langdurig gewerkt wordt, altijd toiletten aanwezig zijn. Medewerkers, bezoekers en andere aanwezigen horen toegang te krijgen tot sanitaire voorzieningen. Het is fijn als een bezoeker even snel naar het toilet kan. Een toiletwagen kopen is dan noodzakelijk. In het aanbod van Konag vindt u een verscheidenheid aan kwalitatieve toiletwagens die gemakkelijk schoon te maken zijn. U bent te allen tijde gegarandeerd van comfortabele, praktische en hygiënische toiletten.

Maatwerk oplossing

Wij bouwen toiletwagens volledig naar wens van de klant. Wanneer u een specifieke oplossing wenst, is dit mogelijk. Wij hebben de productie in eigen beheer, wat het mogelijk maakt om bepaalde aspecten naar uw hand te zetten. Hoe de toiletwagen ingedeeld wordt, is helemaal aan u. Onze toiletwagens kunnen van alle gemakken voorzien worden. Denk bijvoorbeeld aan: spoelbakken, warmwaterboiler, spiegels, toilet soorten, LED verlichting, watertanks en uitschuifbare trappen voor toegang.

Uw wens staat centraal

Wij bouwen diverse soorten mobiele toiletwagens voor een verscheidenheid aan gelegenheden. Van een luxe VIP toiletwagen van minimaal 5,4 meter met instelbare sfeerverlichting, luxe wasbakken en nette toiletvoorzieningen tot een toiletwagen met ruime omkleedvoorziening voorzien van een RAL kleur naar wens. De toiletwagens uit ons aanbod zijn leverbaar vanaf 365 cm. De breedte van de wagen is variabel van 200 cm tot 255 cm.

Op onze website kunt u een aantal van de mogelijkheden zien. Deze toiletwagens kunnen aangepast worden naar uw wens.

“Wij staan ten alle tijden voor u klaar met een goed advies.”

Mobiele toiletwagen kopen voor een scherpe prijs

Wij vinden het belangrijk om een goede prijs/kwaliteitsverhouding te bieden aan onze klanten. Een custom made toiletwagen kunnen we tegen een goede prijs aanbieden, omdat we de materialen voor de productie tegen scherpe prijzen kunnen inkopen. Deze materialen zijn van de beste kwaliteit. Bent u in een oriënterende fase, dan kunt u contact met ons opnemen voor een richtprijs. Weet u wat uw voorkeuren zijn, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bezoek ons showterrein

Wij beschikken over een uitgebreid showterrein aan de Hakstraat 11 in Nagele, in de Noordoostpolder vlakbij de A6 en de N50. Hier bent u op doordeweekse dagen welkom tussen 08.00 uur en 17.30 uur. Op de zaterdagen verwelkomen we u graag tussen 8.00 ‘s ochtends en 15.00 uur ‘s middags. Voor toiletwagens is het handig om een afspraak te maken, zodat we ruim de tijd hebben om u van dienst te zijn.

Daarnaast bestaat het assortiment van Konag uit diverse aanhangwagens. Een kleine greep uit ons assortiment: paardentrailers, markt verkoopwagens, koelaanhangwagens, bakwagens, plateauwagens en kippers. Ook bieden we tweedehands aanhangwagens te koop aan. Al deze aanhangers zijn te bekijken op ons showterrein.

Meer weten over de mogelijkheden?

Een mobiele toiletwagen kopen? Bekijk ons aanbod aan diverse aanhangers online en geef uw wensen aan ons door. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)527 652 190 of een WhatsApp bericht versturen via +31(0)527652190. Wij gaan graag voor u aan de slag!