Informatie

Mogelijkheden voor lease

Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een aanhangwagen of paardentrailer, dan kunt u ervoor kiezen om te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost. Klik hier voor onze financieringspagina.

De mening van onze klanten

Konag hecht veel waarde aan de mening van de klant, daarom vernemen wij graag uw mening over ons en uw aanhangwagen. Bent u tevreden? Zijn er punten van verbetering, wij vernemen het graag! U kunt hier uw mening achterlaten. Op onze review pagina kunt u de mening van onze klanten terugvinden.

Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen omtrent wetgeving en bandenspanning. Op de pagina veelgestelde vragen kunt u onder andere op deze vragen een antwoord vinden. Staat uw vraag er niet tussen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf. Klik hier voor onze veelgestelde vragen.