kipper Friesland

Kipper in Friesland nodig? Konag Aanhangwagens & Trailers!

Wie een kipper of ander soort kiep-aanhangwagen in Friesland zoekt, gaat uiteraard naar Konag. We zitten als één van de grootste aanhangwagen-leveranciers om de hoek bovenin Flevoland en hebben het meest brede aanbod aanhangers. Heeft u een kipper in Friesland nodig? Bekijk dan direct ons uitgebreide aanbod kippers, enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en nog veel meer!

Fryslan boppe!

Wie in Friesland woont, weet het wel: fryslan boppe! Friesland is een mooi stukje Nederland met nog echte typische eigenaardigheden, zoals het Friese taaltje. Voor een buitenstaander niet te verstaan, maar iedereen met een beetje Fries bloed in zich, begrijpt het al gauw. De provincie Friesland kent zo’n 646.100 inwoners. Met nog veel groen in de omgeving, meer kleinere dorpjes dan grote steden en veelal veel ruimte aan huis, is een eigen kipper in Friesland hebben geen overbodige luxe. Daarvoor en voor nog veel meer kunt u bij Konag Aanhangwagens & Trailers terecht!

Bekijk ons assortiment online

Of u nu goederen, een boot, een paard of iets heel anders wilt kunnen vervoeren, het hebben van een eigen trailer of aanhangwagen bij u in Friesland is dan ideaal. Helemaal als u weet dat u de aanhangwagen vaker nodig zal hebben. Bij ons kunt u uiteraard terecht voor een nieuwe kipper in Friesland, maar ook voor de volgende soort aanhangwagens en trailers:

 • enkelas bakwagens
 • paardentrailers
 • plateau aanhangwagens
 • kiepaanhangwagens
 • tandemasbakwagens
 • les aanhangwagens
 • autotransporters
 • schamelwagens
 • aanhangwagens met laadkraan
 • machinetransporters
 • bloemenwagens
 • selectie aanhangwagens

Bekijk ons volledige assortiment trailers en aanhangwagens direct online en vraag gerust een offerte aan bij interesse in een specifieke aanhangwagen zoals een kipper. Wilt u graag meer informatie over onze kipper in Friesland of een ander soort aanhangwagen? Dan helpen wij u graag. Wij kunnen u zowel per mail als telefonisch, alsook in onze buitenshowroom te woord staan om al uw vragen te beantwoorden. We voorzien u ook graag van een advies, zodat u direct weet wat de beste optie is voor uw gebruik van de aanhangwagen of trailer. U kunt onze showroom komen bezoeken aan aan Hakstraat 11 te Nagele.

Over ons

Bij Konag staat kwaliteit hoog in het vaandel. Die kwaliteit ziet u niet alleen in onze producten, maar ook in onze service. Juist omdat er zo ontzettend veel soorten trailers en aanhangwagens zijn, zien wij het als onze taak om er altijd voor te zorgen dat u de beste aanhangwagen of trailer voor uw gebruik kiest. Daarom bieden we u graag advies en denken we met u mee. Laat ons uw wensen horen en wij komen met een goed en gedegen advies. We zien niets liever dan een tevreden klant die een nieuwe aanhangwagen of trailer heeft aangeschaft die perfect aansluit bij zijn wensen. Maar ook na uw aankoop gaat onze service verder. Mocht het zo zijn dat er na uw aankoop iets met uw aanhanger is of is er behoefte aan bepaalde accessoires die het transport nog meer vergemakkelijken? Konag helpt u dan graag. Door onze ruime omvang en expertise hebben we veel onderdelen en accessoires op voorraad liggen.

Benieuwd geworden naar onze producten? Bekijk alle producten direct online op onze website of kom langs in onze showroom aan Hakstraat 11 te Nagele (Flevoland).

Neem contact op

Wilt u graag met ons in contact komen voor meer informatie over het kopen van een kipper in Friesland? Dan kunt u ons bereiken via: telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen in Nagele.