Merken

Diverse aanhangwagen merken bij Konag Aanhangwagens

Konag heeft een uitgebreid aanbod aan aanhangwagens en paardentrailers is het assortiment. In ons assortiment komt u alleen aanhangwagens en paardentrailers tegen die een juiste prijs / kwaliteit verhouding hebben. Konag heeft bewust gekozen voor deze merken. Het aanschaffen van een aanhangwagens is geen dagelijkse handeling, doordat Konag jarenlange ervaring heeft in de aanhangwagen branche, kunnen wij u voorzien van een uitgebreid en passend advies.

Merken aanhangwagens

Konag biedt onderstaande aanhangwagen merken aan. Van elk merk bieden wij een breed assortiment aanhangwagens aan, in diverse prijsklasses en kwaliteiten:

Aanhangwagen kopen bij Konag

Een aanhanger kopen doet u bij Konag Aanhangwagens & Trailers. Ons bedrijf heeft de prijs – kwaliteit verhouding hoog in het vaandel staan. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een scherpe inkoop kunnen we een goede prijs – kwaliteit verhouding garanderen. Op onze website staan de prijzen bij de meeste aanhangwagens weergegeven. Mocht er een prijs ontbreken dan kan dit zijn doordat het bijvoorbeeld een specifiek gebouwde verkoopwagen is, waarbij rekening is gehouden met alle wensen van de klant. We maken voor u graag een offerte op basis van uw wensen.

Konag Aanhangwagens is specialist op het gebied van aanhangwagens en is gevestigd in Nagele vlakbij de A6 en de N50 waardoor wij vanuit het hele land goed bereikbaar zijn. Benieuwd naar onze aanhangwagens? U bent van harte welkom aan de Hakstraat 11 in Nagele. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur ’s ochtends tot 17:30 uur ‘s avonds en zaterdag van 8:00 uur ’s ochtends tot 14:30 uur ’s middags. Wij staan ten alle tijden voor u klaar met een goed advies.