Onderhoud aanhangwagen in omgeving Emmeloord?

Onderhoud aanhangwagen Emmeloord  – Noordoostpolder

Aanhangwagens en paardentrailers hebben regelmatig onderhoud nodig, bij Konag zijn we gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van aanhangwagens en paardentrailers. Wij hebben gediplomeerde monteurs in dienst welke tijdens de BOVAG onderhoudsbeurt de gehele aanhangwagen nazien. Konag is gevestigd in Nagele nabij Emmeloord (gemeente Noordoostpolder) waardoor u snel en gemakkelijk uw aanhangwagen voor onderhoud kunt langsbrengen.

Belang van BOVAG onderhoud

Zakelijk of particulier op uw aanhangwagen moet u kunnen vertrouwen. Voor beiden is onderhoud groot belang, een onverwachte reparatie, hogere kosten, dat wil niemand daarom is het voor aanhangwagens die regelmatig gebruikt worden van groot belang dat zij regelmatig onderhoud krijgen. Regelmatig onderhoud vergroot de verkeersveiligheid en verkleind de kans op een technisch probleem en zorgt ervoor dat u jarenlang gebruik kunt maken van uw aanhangwagen of paardentrailer. Konag Aanhangwagens & Trailers raadt u aan om bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen of paardentrailer een jaarlijkse BOVAG onderhoud beurt uit te laten voeren.

Een BOVAG onderhoudsbeurt

De Bovag onderhoudsbeurt is een keuring en onderhoudsbeurt in een. Uw trailer wordt nagekeken op +- 50 punten, alle belangrijke onderdelen worden gecontroleerd. Wanneer u een VCA certificering heeft moet u aanhangwagen aantoonbaar onderhoud hebben gehad, dit kunt u gemakkelijk regelen met de BOVAG onderhoudsbeurt. Wij van Konag weten dat je als dierenliefhebber, aannemer, hovenier of in de infrastructuur moet kunnen vertrouwen op uw aanhangwagen of paardentrailer.

Kostencalculatie

Om duidelijkheid in de kosten te hebben maakt Konag Aanhangwagens & Trailers een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Zo bent u altijd op de hoogte van de kosten en komt u niet voor verassingen te staan

Een afspraak maken?

Een afspraak voor onderhoud van uw aanhangwagen, paardentrailer, motortrailer, kipper, plateauwagen, kunt u gemakkelijk en snel maken via onderstaand formulier, wij streven ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Vakkundig onderhoud en reparatie

Onderhoud aan een aanhangwagen die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc. Vervolgen stellen we een kostencalculatie op en gaan we in overleg met u aan de slag met het onderhouden of repareren van uw aanhanger nabij Emmeloord, Neem voor het maken van een afspraak in de werkplaats gerust contact op.

Aanhanger kopen of huren?

Aanhanger huren in Emmeloord, of er zelf een aanschaffen? Bekijk de aanhangers uit ons aanbod en vraag meer informatie of een offerte aan, of breng een bezoek aan ons showterrein in Nagele. Vanaf Emmeloord is het slechts 10 minuten rijden. Rij in de richting van Nagele over de Nagelerweg. Ga verder op de Eggestraat en rij vervolgens de Hakstraat in. U vindt ons showterrein op nummer 11.

Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen door te bellen naar +31(0)527 652 190 of een e-mail te sturen naar info@konag.nl. We voorzien u graag van advies waar u mee verder kunt.