BOVAG onderhoud en reparatie

Belang van BOVAG onderhoud

Als ondernemer en particuliere gebruiker van een aanhangwagen moet u kunnen vertrouwen op uw aanhanger. Voor een ondernemer is onderhoud groot belang, een onverwachte reparatie, het moeten uitstellen van een klus, dat wil niemand daarom is het voor aanhangwagens die regelmatig gebruikt worden van groot belang niet alleen voor uw aanhangwagen maar tevens voor de verkeersveiligheid. Regelmatig onderhoud vergroot de verkeersveiligheid en verkleind de kans op een technisch probleem en zorgt ervoor dat u jarenlang gebruik kunt maken van uw aanhangwagen. Konag Aanhangwagens & Trailers raadt u aan om bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen of paardentrailer een jaarlijkse BOVAG onderhoud beurt uit te laten voeren.

Waarom een BOVAG Onderhoudsbeurt

De Bovag onderhoudsbeurt is een onderhoudsbeurt en keuring in een. Uw aanhangwagen wordt nagekeken op zo’n 50 punten, alle belangrijke onderdelen worden controleert. Wanneer u een VCA certificering heeft moet u aanhangwagen aantoonbaar juist onderhouden zijn, dit kunt u regelen met de BOVAG onderhoudsbeurt. Wij van Konag weten dat je als aannemer, hovenier of in de infrastructuur moet kunnen vertrouwen op uw aanhangwagen.

Gediplomeerde monteurs

Konag heeft verschillende gediplomeerde monteurs in dienst welke tijdens de BOVAG onderhoudsbeurt de gehele aanhangwagen nazien. De monteurs bekijken onder andere de remmen, de assen, de opbouw, het chassis, de wielen etc. Na het onderhoud ontvangt u de BOVAG jaarsticker, als bewijs van onderhoud volgens de BOVAG-eisen.

Kostencalculatie

Om onverwachte kosten te voorkomen maakt Konag Aanhangwagens & Trailers een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Zo bent u altijd op de hoogte van de kosten en komt u niet voor verassingen te staan

Een afspraak maken?
Een afspraak voor onderhoud van uw aanhangwagen, paardentrailer, motortrailer, kipper, plateauwagen, boottrailer of caravan, kunt u snel en gemakkelijk maken via onderstaand formulier, wij streven ernaar binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ