Over Konag

Konag Aanhangwagens & Trailers

Konag Aanhangwagens & Trailers is een familiebedrijf welke sinds 1998 actief is als producent en leverancier van diverse soorten aanhangwagens, kippers, , motor trailers, verkoopwagens, machinetransporters, plateauwagens, speciaalbouw en paardentrailers. Door onze uitbreiding in 2015 hebben wij onze buiten showroom aanzienlijk kunnen vergroten en zijn wij in staat, u nog meer te kunnen laten zien en kunnen wij nog meer aanhangwagens en paardentrailers uit voorraad verkopen.

Producent en leverancier van diverse merken
Konag bouwt als producent een ruim assortiment aanhangwagens. U kunt hierbij denken aan markt-verkoopwagens, presentatiewagens, koelwagens, vrieswagens, huif aanhangwagens etc.  Als leverancier levert Konag diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Velen hiervan staan op voorraad. Wij leveren merken als Proline, Easyline,  Loady, Cheval Liberté, Humbaur, Ifor Williams, Brian James, Anssems, Hulco, Saris, Bücker Careliner etc.

Advies en service
Konag denkt graag met u mee. Alle wensen van de klant worden geïnventariseerd waarna de klant van een goed en gedegen advies kan worden voorzien. Konag ziet  de klant graag vertrekken met een aanhangwagen of paardentrailer die aan haar wensen voldoet. Mochten er achteraf nog zaken zijn die anders moeten of is er toch behoefte aan een bepaalde accessoires. Konag helpt u daar graag mee, dankzij ons grote magazijn hebben wij vele onderdelen en accessoires op voorraad liggen.

Bereikbaarheid
Konag is gevestigd in Nagele vlakbij de A6 en de N50 waardoor wij vanuit het hele land goed bereikbaar zijn. Benieuwd naar onze aanhangwagens en onze showroom? U bent van harte welkom op ons bedrijf aan Hakstraat 11 in Nagele. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur ’s ochtends tot 17:30 uur ‘s avonds en zaterdag van 8:00 uur ’s ochtends tot 14:30 uur ’s middags. Wij staan ten alle tijden voor u klaar met een goed advies.