paardentrailer Groningen

Konag levert de beste paardentrailer in Groningen

Bent u in het bezit van een manege of hebt u een eigen paard en woont u in de regio Groningen? Dan kunt u vast een paardentrailer in Groningen gebruiken! Konag biedt diverse soorten paardentrailers aan in verschillende soorten, maten en merken, allemaal van de allerbeste kwaliteit. Door de jarenlange ervaring op het gebied van aanhangers en paardentrailers kan Konag u goed adviseren, zodat u zeker weet dat u met de goede paardentrailer thuiskomt. U bent altijd welkom om voor uw duurzame paardentrailer in Groningen langs te komen in onze showroom!

Kwalitatieve paardentrailer in Groningen bij Konag

Als u een paardentrailer in Groningen wilt kopen vindt u bij Konag Aanhangers & Trailers het allerbeste voor u en uw paard. Konag verkoopt trailers van uitmuntende kwaliteit en wij zien u graag vertrekken met uw ideale paardentrailer. Onze medewerkers adviseren u graag over alle beschikbare soorten en modellen paardentrailers. Een volledig overzicht van de paardentrailers die wij verkopen vindt u op deze pagina. Voor advies, meer informatie of aanvullende vragen bent u altijd welkom in onze showroom en voor de verschillende contactmogelijkheden kunt u terecht op onze contactpagina.

De klant staat bij ons voorop en wij zetten al onze middelen in om te zorgen dat u de ideale paardentrailer vindt. Onze mogelijkheden zijn eindeloos doordat wij alle paardentrailers geheel aan kunnen passen aan uw persoonlijke wensen en diverse opties (ook na de koop) kunnen toevoegen. De diverse paardentrailers van Konag zijn beschikbaar in aluminium en polyester waardoor ze niet kunnen rotten en dus lang meegaan en weinig onderhoud behoeven. Wij leveren paardentrailers van de bekende merken Careliner, Proline, Montana en Ifor Williams.

De jarenlange ervaring van Konag met uw paardentrailer in Groningen

Familiebedrijf Konag Aanhangwagens & Trailers in Nagele (Noordoostpolder) produceert en levert diverse aanhangers sinds 1998. Door onze ruime showroom kunnen wij onze klanten veel modellen laten zien en zijn veel aanhangwagens en paardentrailers direct uit onze voorraad leverbaar. Wij leveren verschillende bekende merken en geven u goed en gedegen advies voor uw paardentrailer in Groningen, ook op het gebied van onderhoud en reparatie.

Bereikbaarheid vanuit Groningen

Groningen, de hoofdstad van de gelijknamige noordelijke provincie, is met haar 202.810 inwoners onder andere bekend van de Martinitoren, de vele studenten en haar relatief geïsoleerde ligging. Ondanks deze ligging is Groningen direct verbonden aan de snelweg A28 en aan een aantal N-wegen.

U rijdt vanaf Groningen dan ook in een uur via de A7 en A6 naar onze goed bereikbare showroom aan de Hakstraat 6 in Nagele. Wij begroeten u graag vanaf maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 15.00 uur. De koffie staat voor u klaar!