Surf aanhanger | Konag

Surf aanhanger kopen? Voor degenen die hun surfuitrusting gemakkelijk en veilig willen vervoeren, is de keuze van de juiste surf aanhangwagen van essentieel belang. Wij hebben een unieke surf aanhangwagen ontwikkeld die beschikt over cargo rails met 4 verende stangen, dakventilator en een stalen achterkaders. Vraag meer informatie aan over de surf trailer naar wens of neem contact op voor een afspraak voor een bezoek aan ons showterrein in Nagele. Wat kunnen we voor u betekenen?

Art. nr. 32146
Konag Easyline® gesloten surfaanhangwagen Deluxe
 • Maatvoering:300x150x130 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:750 kg
 • Eigen gewicht:375 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Art. nr. 11813
Konag Easyline® gesloten surfaanhangwagen / surftrailer
 • Maatvoering:300x125x130 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:750 kg
 • Eigen gewicht:325 kg
3422,00 excl btw
3220,00 excl btw
Leaseprijs vanaf 63.86 per maand * (60 mnd)
Meer informatie
Art. nr. 43637
Konag Easyline® gesloten surfaanhangwagen combi
 • Maatvoering:300x125x130 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:750 kg
 • Eigen gewicht:325 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Art. nr. 14592
Konag Easyline® gesloten surftrailer
 • Maatvoering:300x150x140 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:1400 kg
 • Eigen gewicht:500 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Art. nr. 10103
Easyline Basic 7 gesloten aanhangwagen enkelas 300x125x150 cm 750 kg
 • Maatvoering:300x125x150 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:750 kg
 • Eigen gewicht:300 kg
2810,00 excl btw
2595,00 excl btw
Leaseprijs vanaf 51.47 per maand * (60 mnd)
Meer informatie
Easyline enkelas gesloten aanhangwagen 300x150x150 cm 1450 kg
Art. nr. 6593
Easyline enkelas gesloten aanhangwagen 300x147x150 cm 1450 kg
 • Maatvoering:300x147x150 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:1450 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Art. nr. 10104
Easyline Basic 8 gesloten aanhangwagen enkelas 300x147x150 cm 750 kg
 • Maatvoering:300x147x150 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:750 kg
 • Eigen gewicht:325 kg
2915,00 excl btw
2690,00 excl btw
Leaseprijs vanaf 53.35 per maand * (60 mnd)
Meer informatie

Surf aanhanger voor het vervoeren van uw uitrusting

Surfen, de sport van de golven, brengt een gevoel van vrijheid en opwinding met zich mee. Misschien heeft u op de weg weleens gezien dat surfplanken op het dak van een auto vervoerd worden. Dat kan zeker, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van een speciale aanhangwagen. Dankzij een speciale surf aanhanger weet u zeker dat uw surfboard en de rest van de uitrusting veilig bij de zee aankomen, maar ook dat de surfplanken tijdens een eventuele overnachting veilig zijn in de aanhanger.

Bij de aanschaf van een surf aanhangwagen is het raadzaam om rekening te houden met een aantal zaken, onder andere met welk type surfboard u wilt vervoeren, en hoeveel surfboards. In ons aanbod vindt u surf aanhangers van het merk Easyline. De surf aanhangwagens van Easyline staan bekend om het gebruiksgemak en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Verschillende soorten en maten

Eén van de cruciale overwegingen wanneer u een surfaanhangwagen wilt aanschaffen is de lengte. Wij raden altijd een aanhangwagen aan met een minimale lengte van 300 cm. Dit zorgt ervoor dat surfboards gemakkelijk in de surfaanhangwagen passen. Alle surf aanhangwagens uit ons aanbod hebben een lengte van 300 cm, maar de breedte, hoogte, het draagvermogen en het eigen gewicht varieert.

Geremde of ongeremde surf aanhangwagen

Een geremde surf aanhanger biedt een hoger draagvermogen, waardoor u meer surfspullen kunt vervoeren. Dit is ideaal voor de surfer die graag een uitgebreide uitrusting meeneemt naar verschillende locaties. De ongeremde surfaanhangwagen kan achter bijna elke auto en is gemakkelijk te trekken. Als u geen BE-rijbewijs heeft, is een ongeremde surf aanhanger een perfecte keuze. U kunt toch uw spullen vervoeren zonder dat een BE rijbewijs noodzakelijk is.

Complete uitrusting: cargorails tot zijdeur

Om ervoor te zorgen dat surfboards veilig worden opgeborgen tijdens het vervoer, monteren we een cargorails met verende stangen. Uiteraard zijn hier aanpassingen mogelijk, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor extra verende stangen, wanneer u meer surfboards wilt vervoeren. Surfuitrusting is vaak vochtig na een sessie in de golven. Om schimmelvorming in natte neopreenkleding te voorkomen, installeren wij ventilatiesystemen en ventilatieroosters in het dak van de surf aanhanger.

Houd er wel rekening mee dat bij langdurige stalling door resterend vocht schimmelvorming kan ontstaan, leg de surfgear daarom altijd droog weg. Een optie voor uw surfwagen zou een zijdeur kunnen zijn. De zijdeur biedt ultiem gemak, hierdoor kunt u eenvoudig toegang krijgen tot uw surfspullen aan de voorkant en aan de achterzijde van de aanhangwagen. Of het nu gaat om het snel pakken van uw kleding of het organiseren van uw uitrusting, de zijdeur maakt het leven van een surfer een stuk eenvoudiger.

Voorbeelden van surf aanhangwagens

We zijn er trots op surfers te ondersteunen bij het realiseren van hun passie. We hebben door de jaren heen al vele surfers voorzien van een passende surf aanhanger. Of u nu op zoek bent naar een luxe surf aanhangwagen of een basic uitvoering, bij ons vindt u de perfecte surf aanhangwagen die aansluit bij uw behoeften. Onze Easyline surf aanhangwagens combineren functionaliteit, gemak en stijl, waardoor u met vertrouwen en comfort naar uw favoriete surflocaties kunt reizen.

Mogelijkheden tot uitbreiding

Zijn de opties die Easyline biedt niet geheel naar wens? In dat geval is het ook mogelijk om te kiezen voor een van de uitbreidingsopties. In dat geval bouwen we een van onze verschillende soorten casco gesloten aanhangwagens geheel om tot de surfaanhangwagen naar wens. Zo kun u onder andere kiezen voor een zijdeur, interne verlichting, ventilatieroosters of een reservewiel.

Vakkundig onderhoud

Bij regelmatig gebruik van uw surf aanhanger is onderhoud van groot belang. In de moderne werkplaats beschikken wij over geavanceerde apparatuur en expertise om ervoor te zorgen dat uw surf aanhanger in topconditie blijft. Regelmatig onderhoud is niet alleen essentieel om de levensduur van de aanhangwagen te verlengen, maar het zorgt er ook voor dat uw surfuitrusting veilig en in optimale staat wordt vervoerd. Bij ons kunt u eenvoudig een onderhouds- of reparatieafspraak maken via onze website, waardoor u met vertrouwen op weg kunt gaan, wetende dat u surf aanhanger in uitstekende staat verkeert.

Prijs-kwaliteitverhouding bij Konag

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een scherp inkoopbeleid kunnen we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Onze surf aanhangwagens zijn vaak direct uit voorraad leverbaar.

Vraag meer informatie aan of neem contact op

Of u nu een enthousiaste beginner bent die net begint met surfen of een ervaren professional die op zoek is naar de ultieme surfaanhangwagen, Konag heeft de ideale oplossing voor jou. Kies voor Konag en ervaar het gemak en de kwaliteit van onze surf aanhangwagens. Met een focus op hoogwaardige materialen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zijn we er trots op surfers te ondersteunen bij het realiseren van hun passie. Of u nu op zoek bent naar een luxe surf aanhangwanger of een basic uitvoering, bij ons vindt u de perfecte surf aanhangwagen die aansluit bij uw behoeften.

Vraag meer informatie aan over de surf aanhanger naar voorkeur, neem contact op voor meer informatie door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.